Stacey zabila dva své manžele. Vraždy chtěla hodit na 18letou dcerku, kterou také otrávila
Stacey se pokusila zabít vlastní dceru, aby na ní mohla vraždy svalit, jenže Ashley přežila.
Stacey byla odsouzena na 51 let do vězení, po sedmi letech ji za mřížemi paradoxně zabil infarkt.
Její druhý manžel David zemřel zdánlivě vlastní rukou, ale...
Stacey se pokusila zabít vlastní dceru, aby na ní mohla vraždy svalit, jenže Ashley přežila.
17
Fotogalerie

Černé vdovy: Stacey zkusila otrávit vlastní dceru a hodit na ni vraždy dvou svých manželů

Některá manželství končí rozvodem, některá vraždou. Tak to řešila například Stacey Castor (dříve Wallace). Své dva manžele zabila nemrznoucí chladící kapalinou. Když už se kolem ní stahovala smyčka spravedlnosti, chtěla vše svést na svou dceru, kterou málem také zabila. Byla odsouzena na 51 let za mřížemi, po pár letech jí za mřížemi zabil infarkt.

Stacey bylo teprve 17, když potkala svého prvního manžela Michaela Wallace. A byla to láska na první pohled, brzy se vzali a po třech letech se jim narodila první dcera Ashley, o dva roky později následovala druhá dcera Bree. Ačkoliv bylo manželství zpočátku šťastné, časem se pár odcizil a podle blízkých měl každý „bokovku“. Koncem roku 1999 začal Michael trpět zvláštními zdravotními problémy - nemohl polykat, ztrácel rovnováhu a byl oteklý. Dřív než mohl zajít k lékaři, zemřel. Pitva jako příčinu smrti určila infarkt.

O tři roky později se Stacey znovu vdala, tentokrát za Davida Castora. Jednoho dne hysterická Stacey volala na policii, že David, který podle ní trpěl depresemi, nedorazil do práce, je zamčený doma v pokoji a neozývá se. Policisté mu po vyražení dveří už nedokázali pomoci, vedle Davida ležela lahev od nemrznoucí kapaliny. Vypadalo to jako sebevražda, ale...

Ale vyšetřovatelé na lahvi našli zejména Staceyiny otisky a proti ženě mluvily i další důkazy. Policie ji tedy začala sledovat - zajímalo je například, zda (když byla ze smrti svého muže tak rozrušená) zajde k hrobům svých manželů na hřbitov. Nezašla. Když zjistila, že policie exhumovala tělo Michaela a našla v ostatcích zbytky nemrznoucí kapaliny, začala panikařit.

Nakonec udělala tu jedinou věc, kteoru uměla tak dobře. Pod záminkou skleničky na uklidněnou k sobě vylákala starší dceru Ashley. Pití dívce nechutnalo, ale svou matku zbožňovala, a tak ho vypila. O pár hodin později ji našla mrtvou její sestra Bree, opět to zdánlivě vypadalo jako sebevražda, u těla byl i dopis, kde se Ashley doznala k vraždám obou mužů. Jenže Ashley mrtvá nebyla. Podařilo se ji zachránit, i když to bylo doslova za minutu dvanáct.

Ashley pochopitelně o sebevraždě, dopisu na rozloučenou ani doznání nic nevěděla. Po několika dlouhých měsících vyšetřování a soudů byla Stacey odsouzena na 51 let do vězení. I soudce byl šokovaný chladnokrevností této černé vdovy. O sedm let později ji našli mrtvou v její cele. Zemřela paradoxně na infarkt.