Rihannu dnes obdivuje celý svět. Prošla si ale drsnou šikanou a domácím násilím.

Rihannu dnes obdivuje celý svět. Prošla si ale drsnou šikanou a domácím násilím. Zdroj: Profimedia.cz

Takto vypadala Rihanna poté, co ji Chris Brown zmlátil.
V mládí Rihannu šikanovali za to, že nemá dostatečně tmavou kůži.
V mládí Rihannu šikanovali za to, že nemá dostatečně tmavou kůži
V mládí Rihannu šikanovali za to, že nemá dostatečně tmavou kůži.
V mládí Rihannu šikanovali za to, že nemá dostatečně tmavou kůži.
31
Fotogalerie

Šikana slavných: Zpěvačka Rihanna ve škole trpěla kvůli irskému otci. Její pleť nebyla dostatečně černá

Kdo by to byl řekl. Může se zdát, že zpěvačka Rihanna má ve svém životě všechno. Zářivou kariéru, obdiv mužů i žen, neskonalé bohatství...ale i ona si musela projít peklem, které ji do života poznamenalo. V mládí zažívala drsnou šikanu a v dospělosti se zase stala obětí domácího násilí.

Zpěvačka Rihanna se narodila na Barbadosu. Na pohádkovém ostrově v Karibiku, kam turisté jezdí na dovolené s vidinou ráje na zemi. Pro malou Rihannu to ale bylo spíš místo ve středu pekla. Její vrstevníci si ji totiž dlouhá léta nemístně dobírali. A hloupé připomínky se časem přehouply v šikanu. Hlavním důvodem byly Rihanniny křivky, které se mnohým zdály na její věk až moc oblé a barva její kůže. Zpěvačka má totiž irské kořeny a tak se některým nezdála dostatečně černá. A za to dostávala pěknou čočku. „Nerozuměla jsem tomu. Teď jsem naštěstí v úplně jiném světě, kde se věci jako barva pleti neřeší,“ uvedla v minulosti zpěvačka pro časopis Allure.

Jakmile se ale dostala ze spárů tyranů a stala se slavnou po celém světě, spadla do náruče zpěváka Chrise Browna. Jejich vztah se zpočátku zdál dokonalý. Na veřejnosti se k sobě měli, laškovali a usmívali se do objektivů fotoaparátů. Pak ale pro časopis Vanity Fair zpěvačka promluvila o tom, že ji partner bije. Po jednom incidentu v autě, kde ji zmlátil, dokonce zveřejnila foto, kde měla obličej plný podlitin. S Brownem se rozešla, ale nakonec se k němu opět vrátila s tím, že ho změní. "Myslela jsem, že jsem jeho strážný anděl. Že ho změním. Že mu lidi nerozumí. A chtěla jsem ho chránit," sdělila. Nic z toho se však krásné RiRi nepovedlo. Vztah ztroskotal a dnes žije zpěvačka život úplně bez něj.