Vybíral si ženy na okraji společnosti. Ty pak chladnokrevně zabil.

Vybíral si ženy na okraji společnosti. Ty pak chladnokrevně zabil. Zdroj: Profimedia.cz

Vrah Samuel Little ve vězení maluje své oběti.
Vrah Samuel Little ve vězení maluje své oběti.
Vrah Samuel Little ve vězení maluje své oběti.
Samuel Little v časech minulých. Vraždit začal v roce 1970.
Vrah Samuel Little ve vězení maluje své oběti.
44
Fotogalerie

Největší sériový vrah USA: Bezcitný vrah prostitutek a narkomanek ve věznici kreslil obrazy svých obětí

Největším sériovým vrahem v historii USA je Samuel Little. Muž, kterému je dnes 80 let vraždil mezi lety 1970 a 2005. Podle důkazů zabil 50 lidí, on sám se ale přiznal celkem k 93 vraždám. A co víc? Každý mord si podrobně pamatuje a v cele maluje portréty usmrcených žen. 

Vrah Samuel Little, kterému je v současnosti 80 let, sedí ve vězení v Texasu. Podle dostupných informací patří k "nejplodnějším" sériovým zabijákům v historii USA. Dosud se totiž přiznal k 90 vraždám, které spáchal od roku 1970 do roku 2005.

Little si velmi podrobně pamatuje své oběti i způsob, jakým vraždil. Pamatuje si, kde byl a jaké auto řídil, dokonce nakreslil obrázky mnoha žen, které zabil. Obecně se zaměřoval na ženy na okraji společnosti - prostitutky nebo drogově závislé afroameričanky, které první několika údery srazil k zemi a pak je uškrtil. Bezpečně prokázáno mu bylo zatím 50 obětí.

V roce 2012 byl přitom zatčen za drogové delikty a první tři vraždy z roku 1987 a 1989 mu byly, díky vzorkům DNA, dokázány až v roce 2014. Za ty dostal trojnásobné doživotí.