Může být fotovoltaika zdarma?

Může být fotovoltaika zdarma? Zdroj: ČTK, Solidsun

Jak si pořídit fotovoltaiku zdarma? Pusťte si diskusi odborníků u kulatého stolu

Ceny elektřiny na energetickém trhu jsou v posledních letech velmi nestálé a těžko předvídatelné. Mnoho lidí se tak logicky začíná zajímat o alternativní způsoby získávání energie z obnovitelných zdrojů. Častou a nejjednodušší možností, jak si zajistit alternativní zdroj energie, je pořízení fotovoltaické elektrárny.

Skupina SolidSun, přední dodavatel fotovoltaických elektráren na českém trhu, proto spojila síly s Českou spořitelnou a Stavební spořitelnou České spořitelny. Společně vymyslely možnost, jak si lidé mohou pořídit fotovoltaiku zdarma. Nový produkt představí za skupinu SolidSun člen jejího představenstva Adam Navrátil a výkonný manažer divize Energie Radim Juřica, společně s manažerem úvěrů ze Stavební spořitelny České spořitelny Milanem Pospíšilem. 

Živou diskusi s hosty kulatého stolu skupiny SolidSun, České spořitelny a Stavební spořitelny České spořitelny můžete sledovat zde: 

„Chceme, aby byla fotovoltaika dostupná pro všechny, kteří o ni mají zájem. Díky fotovoltaické elektrárně se zajištěným výkupem přebytků energie a výhodným financováním je totiž opravdu možné ji mít zdarma,“ říká Adam Navrátil, člen představenstva skupiny SolidSun.

Skupina SolidSun je pro své zákazníky dlouhodobým a spolehlivým partnerem. Za deset let působení na trhu úspěšně nainstalovala více než devět tisíc fotovoltaických elektráren. Jen loni to bylo 3 000, a ani letos SolidSun rozhodně neusíná na vavřínech. Neustále inovuje, vylepšuje své služby a navazuje partnerství, která budou pro její zákazníky přínosem.

On-line účastníci diskuse mohou pokládat dotazy přes Sli.do: # fvezdarma