Tohle již brzy čeká české muže.

Tohle již brzy čeká české muže. Zdroj: Profimedia

Aktivistky se bouří proti Velikonocům. Požadují vznik svátku, kdy budou ženy mlátit muže

Tradice, netradice, žijeme v době ženské emancipace, rovnosti pohlaví, korektnosti a bůhví čeho ještě. A tak není divu, že již několik let sílí tlaky na to, aby byly Velikonoce zrušeny. Ženy si stěžují na zbytečné násilí, které jim nepřináší žádný požitek. Letos už pomyslný pohár trpělivosti přetekl a početná skupina aktivistek z hnutí „Ženy ženám, muži jsou debil“ iniciovala petici za zrušení Velikonoc.

„Už toho máme dost. Proč bychom měly snášet bolest a útoky mužů? Máme právo být v bezpečí,“ hřměla aktivistka Naděžda Volná natolik emotivně, až se celá roztřásla. Jak už to tak bývá v případě, kdy si uřvaná menšina na něco stěžuje, vládní činitelé přemýšlí, že Velikonoce zruší, popřípadě je upraví. „Ve hře je, že se o Velikonocích nebude nikdo mlátit pomlázkou. Místo toho navrhujeme lití olova,“ vyjádřil se k situaci předseda vlády Andrej Babiš.

„Olovo je jedovaté,“ protestovali proti jeho návrhu ekologičtí aktivisté z uskupení „Chodíme bez bot a máme špinavá chodidla“, kteří místo lití olova navrhují, aby si lidé o Velikonocích připomínali Ježíše Krista tím, že se ukřižují. Proti tomu zase protestuje muslimská komunita z uskupení „Odpálíme se v metru“, kterou Ježíš Kristus pobuřuje.

Na tiskovce se to poněkud zvrhlo

Zatímco různé aktivistické skupiny menšin vzájemně protestují proti svým návrhům, co by šlo dělat o Velikonocích místo mlácení žen pomlázkami, přišly aktivistky s přelomovým řešením. „Pokud neprojde ukončení Velikonoc, navrhujeme sváteční den, kdy budou naopak ženy mlátit muže. Nemusí to být nutně pomlázkami. Stačí rákosky, obušky nebo řetězy,“ přišla s řešením paní Alena Krátká z organizace „Menstruace všem“.

Tento model není nereálný a vypadá to, že by mohl umlčet hlasitou menšinu. Ženy by konečně dostaly svůj den odplaty, kdy by mydlily muže hlava nehlava. „Důležité je, aby tento den byl chvíli po Velikonocích, ne před Velikonocemi. V tom případě, by se totiž muži na ženách mstili. Pokud týden před Velikonocemi dostane muž od ženy nakládačku, je jasné, že jí to bude chtít o Velikonocích oplatit. Ale pokud muž nejdříve pomlázkou zmlátí ženu, jeho údery nebudou hnány záští a odplatou, a bude proto něžnější,“ dodala paní Alena Krátká, a aby demonstrovala svou myšlenku, přivedla na tiskovou konferenci svého manžela a před zraky novinářů ho zmlátila obuškem do bezvědomí. „To je naprosto v pořádku. On s tím souhlasil. Je zapálený pro věc a feminista,“ klidnila paní Krátká vyděšené novináře, kteří chtěli volat policii.

Své zapálení pro věc ostatně druhý den potvrdil i sám pan Krátký, manžel paní Krátké, když se probral v nemocnici z bezvědomí. „Já stojím za svou manželkou. Podporuji ji. To, že mě zmlátila do bezvědomí, je pouze projev její emancipace. Můžete prosím zamknout dveře, aby za mnou nemohla?“ schovával se pan Krátký pod postelí.

Jak je vidět, když je vůle, jde všechno. Pokud bude den mlácení mužů oficiálně zanesen do kalendáře, budou všichni spokojení a o to jde především. Pokud bude nespokojený heterosexuální bílý muž, tak je to jedno, protože heterosexuální bílý muž není menšina a nikoho nezajímá.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Den mlácení mužů sice naše vláda zatím nenavrhuje, některé ženy by ale zrušení Velikonoc jistě uvítaly. A nejen ženy, o Velikonocích mohou trpět i děti.