Místopředseda Sněmovny Karel Havlíček (ANO)

Místopředseda Sněmovny Karel Havlíček (ANO) Zdroj: Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC

Místopředseda Sněmovny Karel Havlíček (ANO)
Karel Havlíček na cestách Českem : Se psem Betynou
Karel Havlíček na cestách Českem : Se psem Betynou
Karel Havlíček na cestách Českem : Se psem Betynou
Delegace ANO vyrazila za Petrem Pavlem kvůli důchodové reformě (5.3.2024)
10
Fotogalerie

S kokainem ve sněmovně nemá ANO nic společného, vysvětloval Havlíček s rozšířenými zorničkami

Na světlo světa vyplul rok a půl starý incident. Ochranka tehdy našla na poslanecké toaletě stopy po šňupání kokainu. Tedy konkrétně papírek se zbytky typického prášku, který se v následném testu ukázal být drogou. Ochranka rovněž potvrdila, že z toalet vycházely před nálezem zvuky podobné bouchání kreditní kartou o pevný a hladký povrch.

Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.

Informace o užívání kokainu ve sněmovně vzbudila mezi poslanci značný rozruch a jednotlivé partaje se mohly přetrhnout, aby incident odsoudily.

„ODS se důrazně distancuje od nálezu stop kokainu. My nikdo kokain neužíváme. Naopak já osobně si tu a tam dám valium, aby to utlumilo mé případné náznaky emocí,“ vysvětloval premiér Fiala.

„SPD rozhodně nemá s tímto prounijním práškem nic společného. My jsme vlastenci, my čicháme lepidlo,“ hrdě prohlásil Tomio Okamura, což bylo poměrně zbytečné, protože to, že členové SPD čichají lepidlo, se tak nějak všeobecně předpokládá.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat