Pomlázkové přání A. Babiše.

Pomlázkové přání A. Babiše. Zdroj: X/A. Babiš

Vláda dodá ženám na příští Velikonoce pomlázky na obranu. Babiš je proti a tvrdí, že chce mír

Letošní Velikonoční pondělí bylo doposud nejtragičtější. Komisaři zaznamenali přes sedm tisíc jelit, šest tisíc modřin, skoro tisíc podlitin a sedmnáct otrav alkoholem. Podle dlouhodobé statistiky je to meziroční nárůst téměř o sedmnáct procent.

Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.

Podle odborníků je na vině hlavně nízká obranyschopnost žen, které nejsou schopny čelit hordám ožralých koledníků.

„Stalo se to hrozně rychle. Zrovna jsem věšela prádlo. Sehnula jsem se na zem pro kolíčky, když tu ke mně zezadu přistoupil soused. Nejdříve jsem ucítila na zátylku jeho alkoholem páchnoucí dech a potom to přišlo. Jedna rána střídala druhou. Cítila jsem každý proutek z pletené pomlázky.  Celou dobu se u toho smál a odříkával válečný popěvek Hody hody.

Když to skončilo, dožadoval se výslužky a dalšího alkoholu. Celá otřesená jsem jeho požadavkům vyhověla a potom s brekem utekla do domu, kde jsem se zamkla a odmítala pustit další koledníky dovnitř. Cítila jsem se ponížená a špinavá,“ vypovídala poškozená paní Kamila z Kladrub.

Paní Kamila nebyla rozhodně ojedinělou obětí buranského a nelidského útoku ožralých koledníků, kteří posilněni alkoholem nechali volný průchod své agresi.

Na základě mmnožícch se incidentů z letošních Velikonoc a vzedmutí vlny nevole ze strany napadených žen se vláda rozhodla, že je čas začít s tím něco dělat.

„Ženy jsou o Velikonocích znevýhodněné a téměř bezbranné. Zatímco muži disponují celou řadou pletených pomlázek, kterými ženy napadají, ženy na svou obranu nemají téměř nic,“ vysvětloval na tiskové konferenci premiér Fiala.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat