Andrej Babiš na Hradě po setkání s Pavlem a Fialou (2.6.2023)

Andrej Babiš na Hradě po setkání s Pavlem a Fialou (2.6.2023) Zdroj: Foto Blesk - Karel Kopáč

Jednání Poslanecké sněmovny o korespondenční volbě: Andrej Babiš (ANO). (17.1.2023)
Jednání Poslanecké sněmovny o korespondenční volbě: Andrej Babiš (ANO). (17.1.2023)
Jednání sněmovny o korespondenční volbě. (17. 1. 2023)
Jednání Poslanecké sněmovny o korespondenční volbě. (17. 1. 2023)
Jednání Poslanecké sněmovny o korespondenční volbě. (17. 1. 2023)
11
Fotogalerie

Já nejsem bakterie ruského světa. Já se tak jenom chovám, aby mě volili lidi, obhajuje se Babiš

Za jedno veliké nedorozumění a za nespravedlnost označil poslanec Andrej Babiš své zařazení na seznam „bakterií ruského světa“, kam ho spolu s jeho partou z ANO zařadil ukrajinský web Testy. „To je naprostá lumpárna. Já nejsem bakterie ruského světa. Já mám rád Ukrajinu. Rusko rád nemám. Rusko je špatné na byznys. Až tahle válka skončí, budu chtít na Ukrajině investovat a jako bakterie ruského světa to budu mít komplikované,“ litoval se Babiš.

Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.

„Je to jedno veliké nedorozumění. Já se jenom chovám jako bakterie ruského světa, aby mě lidi volili. Bohužel jsem se v průběhu let natolik odkopal, že už mě můžou volit jenom kreténi, tak jsem tomu přizpůsobil své vystupování,“ přiblížil Andrej Babiš svoje pohnutky.

„Moje šance na zvolení je u zahořklých, neúspěšných lidí, kteří za svoje posraný životy viní okolí. Já jim nabídnu varianty toho, kdo za jejich posraný životy může, a oni mě volí. No a tihle lidé, které mi předpřipravil už Okamura a jemu podobní, nemají rádi válku. Nelíbí se jim, že uprchlíci z Ukrajiny mají lepší auta než oni a že na ně vláda dává peníze. Oni chtějí ty peníze místo Ukrajinců. Tito lidé jsou teď očividně moje voličské jádro a já jim musím jít na ruku. Tím pádem mi nezbývá nic jiného než kritizovat Fialovu vládu za to, že dává peníze Ukrajincům. Taky pomáhá zběsilé vykřikování, že uspořádám mírový summit, i když sám vím, jaká to je nebetyčná kravina. Moji voliči na to ale slyší,“ přiznal Babiš.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat