Alena Schillerová

Alena Schillerová Zdroj: Instagram Aleny Schillerové

Alena Schillerová
Sněmovna o úsporném balíčku: Andrej Babiš a Alena Schillerová (oba ANO) (6.9.2023)
Sněmovna o úsporném balíčku: Andrej Babiš a Alena Schillerová (oba ANO) (6.9.2023)
Jednání Sněmovny o snížení valorizace důchodů: Alena Schillerová (8.6.2023)
Šéfka poslaneckého klubu ANO Alena Schillerová
9
Fotogalerie

Alena Schillerová chce žít v míru. To jsem netušil, zareagoval Putin a stáhl vojáky z Ukrajiny

Velkým globálním úspěchem se může pyšnit tiktokerka, instagramová influencerka a bývalá ministryně of money Alena Schillerová. Podařilo se jí totiž zastavit válku na Ukrajině svou bezprostředností.

Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.

„Nejsme ve válce, chceme žít v míru,“ pronesla Schillerová tato památná slova v rozhovoru s Čestmírem Strakatým, čímž možná i trochu nevědomky odstartovala veliké globální věci.

Na slova Aleny Schillerové totiž trochu nečekaně reagoval sám Putin, který okamžitě stáhl vojáky z Ukrajiny.

„Vůbec jsem to netušil. Kdybych věděl, že Alena Schillerová není ve válce a chce žít v míru, stáhl bych vojáky už dávno. Já jsem totiž měl za to, že nás Alena Schillerová a jí podobní ohrožují. Že chtějí válčit a že nás chtějí zničit. Víte, Rusko není žádný válečný štváč. Jsme holubičí povahy. Jde nám jenom o přežití. Vždyť my se už drahně staletí jen a pouze bráníme. Každý si na nás vyskakuje, každý nás napadá, a proto jsme ostražití. Když ale teď víme, že Alena Schillerová chce žít v míru a není s námi ve válce, děsně moc se nám ulevilo. Můžeme stáhnout své vojáky z Ukrajiny a užívat si života,“ usmíval se Putin v mimořádném živém výstupu, kde oznámil, že Rusko ukončuje speciální vojenskou operaci.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat