Jana Peterková

Jana Peterková Zdroj: ČTK/Kateřina Šulová

Jana Peterková za šíření poplašných zpráv během pandemie covidu dostala dvouletý podmíněný trest s tříletou zkušební dobou. (27.2.2023)
Dezinformátorka Jana Peterková
Druhá protivládní demonstrace na Václavském náměstí s názvem Jsme lidi, nás nevypnete!
Protestující a novináři před soudní síní, kde pokračovalo projednání případu Patrika Tušla, 7. června 2023, Praha.
Protestující a novináři před soudní síní, kde pokračovalo projednání případu Patrika Tušla, 7. června 2023, Praha.
6
Fotogalerie

Žalobce odložil stíhání Peterkové, její existenci označil za recesi. Ta ženská je vtip, uznal

Státní žalobce prozatím odložil trestní stíhání stínové ministryni šílenství Československé republiky Janě Peterkové. Jako důvod uvedl, že samotná existence Peterkové lze označit za recesi, a proto není nutné tuto entitu jakkoliv soudně stíhat.

Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.

„Podívejte se na posledních několik let v životě paní Peterkové. Podívejte se na její vystupování na sociálních sítích. Několikrát denně mívá plicní embolii, vymyslela si mrtvé seniory kvůli očkování proti covidu, sedí v bezpečnostní radě neexistující Československé republiky, u soudu se válí po zemi a vylamuje dveře, křičí o omezování svobody projevu, ačkoliv se svobodně projevuje až moc a tak dále. Tato žena není člověkem, nýbrž vtipem. Není to dobrý vtip. Je to prostě jenom vtip,“ vysvětloval státní zástupce Adam Zach své rozhodnutí o odložení trestního stíhání.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat