Vůdce Hamásu Ismáil Haníja

Vůdce Hamásu Ismáil Haníja Zdroj: Wikimedia / Council.gov.ru, CC BY 4.0

Vůdci Hamásu Židé propíchli gumy u jeho Porsche. OSN držela minutu ticha, aktivistka Greta mluví o genocidě

Oficiální vůdce Hamásu Ismáil Haníja aktuálně prochází těžkým obdobím. Vůdce Hamásu, který žije v Kataru v nuzných podmínkách vily o šestnácti ložnicích s tenisovým kurtem BEZ vytápění hrací plochy, se stal terčem izraelských útoků, kdy mu parta Židů propíchla pneumatiky u jeho zánovního Porsche.

 

Upozornění: Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně.

„Izraelci nejsou snad ani lidé. To není možné, co se tady děje. Izrael je potřeba zničit. Vypálit do základů,“ plakal Haníja před svým sporťákem s prázdnými gumami.

„Hrdinní Palestinci po tisících umírají jako živé štíty, aby bránili naše základny a vojenské vybavení. Tohle si ti stateční lidé nezasloužili, aby mi nějací vandalové prořízli pneumatiky,“ zalykal se Haníja, který je podle svých slov poslední měsíc v neustálém stresu.

„Pořád mi z Gazy někdo volá, že má hlad, že mu spadl dům na hlavu, že jeho rodina je mrtvá. Neumíte si představit, jak mi takové telefonáty pokaždé zkazí náladu, když zrovna hraju golf. Čím jsem si tohle zasloužil?“ litoval se Haníja.

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat