Jindřich Rajchl vystupuje před besedou v Děčíně ze svého Porsche Panamera

Jindřich Rajchl vystupuje před besedou v Děčíně ze svého Porsche Panamera Zdroj: Zbyněk Pecák

Diskuze Jindřicha Rajchla v děčínské restauraci Daliborka
Diskuze Jindřicha Rajchla v děčínské restauraci Daliborka
Diskuze Jindřicha Rajchla v děčínské restauraci Daliborka
Diskuze Jindřicha Rajchla v děčínské restauraci Daliborka
Diskuze Jindřicha Rajchla v děčínské restauraci Daliborka
14
Fotogalerie

Jindřich Rajchl po dlouhém boji porazil bídu. Teď už bude dobře, tvrdí

Nemožné se stalo skutečností. Předseda strany PRO, aktivista, motivační řečník a za všech okolností muž s perfektním účesem to dokázal. Porazil bídu. Jindřich Rajchl, který svůj život zasvětil boji proti bídě a organizováním demonstrací proti bídě se aktuálně veze na vlně vítězství. Po těžkém a zdánlivě nerovném souboji dokázal to, co nikdo před ním.

„Je to neskutečný pocit. Konečně to teď ze mě všechno spadlo. Porazit bídu bylo něco, co jsem si předsevzal už před delší dobou a čemu jsem zasvětil život. I při těch nejoptimističtějších odhadech jsem ani nedoufal, že to nakonec dokážu. Myslel jsem, že tak maximálně vytyčím trasu, kudy se ubírat, pokud by chtěl člověk tu bídu porazit, ale že se mi to povede dotáhnout úplně do konce, to je malý zázrak,“ usmíval se Rajchl na tiskové konferenci, kterou svolal při příležitosti poražení bídy.

„Podívejte se na moje nové Porsche. Taky jsem si koupil novou vilu. Bída dostala neskutečně na frak,“ pochlubil se Rajchl svým úspěchem.

„Dneska jsem posnídal tousty s kaviárem a orlím vejcem. Bída neměla šanci. Takhle se přátelé bojuje a vyhrává s výhrou,“ roztleskal Rajchl publikum, které se přišlo podívat na Rajchlův triumf.

Vedle novinářů totiž Rajchl svolal i své fanoušky, kterým jeho zaměstnanci ze strany PRO prodávali reklamní předměty jako jsou kšiltovky anebo trička s nápisem „Rajchl porazil bídu.“

„Já věděl, že to dokáže. Pětidemolice mu házela klacky pod nohy. Fiala ho chtěl nechat zavřít, ale on se nevzdal. Pracoval do úmoru a díky tomu porazil bídu. Je to náš člověk, kterému jde hlavně o běžné lidi,“ pochvaloval si pan Arnošt z Bruntálu, který se pravidelně účastní demonstrací proti bídě a který je nezaměstnaný a bydlí v pronajaté garsonce. Na cestu vlakem do Prahy na oslavu Rajchlova vítězství nad bídou si musel vzít hypotéku.

„Teď už bude dobře. Ale není to jen moje zásluha. Bez vás bych to nezvládl. Bez vás bych bídu neporazil,“ hřměl vítězně Rajchl z pódia a mával nad hlavou Rolexkami za milion korun.

Z davu se ozývalo slastné hekání a jedna paní dokonce vzrušením omdlela.

„Konečně přišel někdo, kdo jenom nekecal a makal pro nás obyčejné lidi. Když si pan Rajchl koupil třetí sportovní auto, začala jsem věřit, že je na dobré cestě. Když si koupil apartmán ve Špindlu, bylo mi jasné, že bídu porazí. A teď, když si dokázal koupit zájezd na soukromý ostrov u Malediv, není pochyb o tom, že bída byla poražena. Děkujeme pane Rajchle. Nikdo pro nás obyčejné lidi neudělal víc jak vy,“ plakala dojetím paní Kateřina z Brna, která je samoživitelkou sedmi dětí, které má se sedmi různými muži a bydlí na ubytovně. I ona neskrývala svou radost z toho, že Rajchl porazil bídu. Aby i ona přispěla v boji proti bídě, koupila si od Rajchla kšiltovku s nápisem PRO.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Skutečností ale například, že Babiš půjde znova před soud, státní zástupce se odvolal kauze Čapí hnízdo.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>