Divoký kačer: Lidé se po ivermektinu začínají chovat jako koně

Divoký kačer: Lidé se po ivermektinu začínají chovat jako koně Zdroj: Profimedia

Divoký kačer: Lidé se po ivermektinu začínají chovat jako koně
Divoký kačer: Lidé se po ivermektinu začínají chovat jako koně
Divoký kačer: Lidé se po ivermektinu začínají chovat jako koně
3
Fotogalerie

Klidně budu řehtat, jen když nebudu mít teplotu a chřipku. Infekční nemoci odstartovaly comeback ivermektinu

Situace, kdy v lékárnách dlouho chyběly některé léky a země se pak ocitla na prahu epidemie akutních respiračních infekcí, dohnala spoustu lidí k nečekaným krokům. Veliký návrat hlásí prostředek na odčervování koní Ivermektin, který byl v době pandemie covidu používán svévolně lidmi nejen na mírnění příznaků, ale z nějakého důvodu i proti očkování.

„Ivermektin nám udělal dobrou službu v době covidu a dělá nám službu i teď, když řádí jiné viry. Vláda na nás kašle, záměrně posílá léky na Ukrajinu a nás chce nechat vychcípat. My ale máme pod čepicí. My víme, že existuje univerzální lék na všechno. Chvalte ivermektin.

Navzdory doporučení od úplatných lékařů, abychom tento přípravek proti covidu nepoužívali, jsme následovali vlastní selský rozum a velmi se nám to vyplatilo. Celá rodina brala ivermektin proti koronaviru a přežili jsme skoro všichni. Tři úmrtí na dvacet lidí je podle mě slušný vý­sledek.

Navíc mám díky ivermektinu lesklou srst a nemám červíky. Manželka doma občas zařehtá a synovi narostla kopyta, ale to jsou jenom dezinformace pětikoalice a na ní napojené vlastizrádce,“ domnívá se pan Jaromír z Olomouce, jenž nyní používá ivermektin na nachlazení, rýmu, kašel a snížení horečky. Odčervovač koní používá již druhým týdnem a podle něho příznaky respiračních infekcí již odeznívají. Aktuálně je pan Jaromír ustájen v hřebčíně v Kladrubech, a pokud se bude i nadále zotavovat, bude brzy puštěn do venkovního výběhu.

Pan Jaromír ale rozhodně není sám, kdo ve složité době sáhl po odčervovači na koně. Chřipka a další nemoci donutily v posledních týdnech rovněž paní Magdu z Kladna, aby takzvaně dorazila své zásoby ivermektinu z doby covidu.

„Já jsem covid nikdy neměla. Díky ivermektinu samozřejmě. Za dob nejhlubší covidové krize jsem užívala až deset tablet tohoto zázračného léku a nikdy jsem virovou nemoc nedostala. Rovněž jsem ho taky používala jako ochranu proti očkování.

Můj muž, který se nechal kvůli covidu očkovat, kvůli čemuž jsem se s ním rozvedla, byl pro mě a naše dvě děti velmi nebezpečný. Očkování jsem z něho cítila i na několik metrů. Rozhodně byl, co se týče očkování, infekční. Číslo R bych u něho odhadla zkušeným zrakem minimálně na osm. To znamená, že očkovaný může nakazit očkováním až osm lidí,“ vysvětluje paní Magda, co to znamená číslo R.

„Než jsem se s mužem rozvedla, brala jsem pravidelně ivermektin a vůbec jsem očkování nechytla. Absolutně mě minuly příznaky očkování, jako je světélkování nebo čipy v krvi. Ani moje děti nic nechytly.

Mladší syn sice nedávno zemřel na záškrt, proti kterému nebyl očkován, ale pořád lepší, než by z očkování chytil autismus,“ je přesvědčená i paní Dagmar, která díky pravidelnému užívání ivermektinu již vyhrála tři dostihy. Také její žokej Vilém Zlámal si paní Dagmar pochvaluje.

„Je to šikovná klisnička, ta paní Dagmar. V zatáčkách sice trochu trucuje, ale ještě pár týdnů užívání ivermektinu a bude to úplně ideální,“ je přesvědčen žokej Zlámal a věří, že se paní Dagmar na dostizích bude už jen a jen zlepšovat.

Jelikož lékárny začínají pomalu hlásit i nedostatek ivermektinu, který lidé vykupují po tunách, je otázka, čím si selský rozum tento odčervovač na koně vynahradí. Ve hře je stejně jako vždycky čistič na bazény.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Skutečností ale například je další kolo soudu s Andrejem Babišem.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>