Projev Petra Fialy.

Projev Petra Fialy. Zdroj: ČTK / Peřina Luděk

Stíhačka F-35 testuje odhoz nejmodernější americké jaderné pumy B61-12
Atomový hřib.
Záběry z nedávného cvičení ruských jaderných sil
Jaderná válka (ilustrační foto)
Jaderná válka (ilustrační foto)
9
Fotogalerie

Vrabel odhalil plány válečníka Fialy. Na Rusko zaútočí atomovkami ze základen na Marsu a z Hvězdy smrti

Mistr světa v exekucích, vlastenec a člověk, co by se pro druhé rozdal, Ladislav Vrabel zase jednou tnul do živého. Ve svém videu, které sdílel na sociálních sítích, odhalil temné válečné plány vlády vedené premiérem Fialou, který hodlá zasypat Rusko jadernými hlavicemi. Nebývalá investigativní práce pana Vrabela udělala premiérovi čáru přes rozpočet a ten si nyní stěžuje, že strategie překvapivého útoku je doslova v prdeli. 

„Plánujeme tuhle akci půl roku. Všichni zúčastnění podepsali mlčenlivost, protože bylo důležité to ututlat, aby ruská strana o ničem nevěděla. Půl roku jsme stavěli na Marsu předsunutou základnu pro odpalovací systémy mezigalaktických raket schopných nést jaderné hlavice. Dokonce jsme lidem zdražili energie, abychom měli peníze na postavení Hvězdy smrti, ze které bychom útok z Marsu podpořili. Já osobně jsem přijal hodnost generála a nechal podepsat prezidentem lejstro, že misi podporuje. Nebylo to lehké, ale za dvě štangle salámu a sklenici utopenců to podepsal. 

Všechno bylo nachystané. Náš jaderný arzenál, který nemá ve světě obdoby, již byl na Marsu i na Hvězdě smrti připraven, vojáci zaškoleni a už jen stačilo zmáčknout tlačítko. Teď přišel nějaký Verbel nebo Vrábol a všechno vyzradil. Nepřítel tím pádem už o tom ví a my budeme muset na Rusko zaútočit jinak. Nejspíš využijeme naše námořnictvo a napadneme Rusko po moři,“ posteskl si premiér Fiala, že měsíce práce a miliard peněz daňových poplatníků přišly kvůli Vrabelovi vniveč.

Kolik máme hlavic?

„Útočit na Rusko atomovými bombami je nezodpovědné. O mně každý ví, že jsem holubičí povahy a jde mi hlavně o mír. O lidi. O život. O vlast. To jsou věci, kterým obětuji úplně všechno včetně majetku. Nebudu nečinně přihlížet tomu, jak hrstka válkychtivých jestřábů hazarduje s Českou republikou. Když jsem zjistil, že se vláda chystá napadnout Rusko, musel jsem tu pravdu zveřejnit,“ vysvětloval hrdina českých utiskovaných občanů, kteří ve Vrabelovi našli svého spasitele. 

„Generál Fiala zašel už moc daleko. Z toho důvodu svolávám demonstraci proti útoku atomovými bombami na Rusko. Demonstrace se uskuteční už tuto sobotu na Staroměstkém náměstí. Václavské náměstí je bohužel obsazeno, protože tam se protestuje zase za levnější kávu ve Starbucks,“ plánuje Vrabel. 

Do té doby písemně vyzval vládu, aby předsunutou vojenskou základnu na Marsu zrušila a Hvězdu smrti poslala na dobročinné účely. Třeba na hladovějící české občany nebo na pejsky. Rovněž se dožaduje zveřejnění počtu jaderných hlavic, kterými Česká republika disponuje. 

Generál Fiala se k výzvě zatím nevyjádřil, protože plánuje námořní vylodění české armády v Petrohradu. Vojáci fasovali nové pulsní a laserové pušky, což znamená, že vylodění v Rusku bude brzy. 

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Že Vrabel demonstroval před špatnou budovou České televize ale pravda je. 

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>