Miloš Zeman

Miloš Zeman Zdroj: fotomontáž Jan Ignác Říha

Miloš Zeman během svého rozloučení s cestami po regionech: V Ústeckém kraji navštívil mj. Děčín (17.10.2022)
Miloš Zeman během svého rozloučení s cestami po regionech: V Ústeckém kraji navštívil mj. Děčín (17.10.2022)
Miloš Zeman během svého rozloučení s cestami po regionech: V Ústeckém kraji navštívil mj. Děčín (17.10.2022)
Miloš Zeman během svého rozloučení s cestami po regionech: V Ústeckém kraji navštívil mj. Děčín (17.10.2022)
Zeman s primátorem Děčína Jiřím Andělem.
19
Fotogalerie

Hrad zrušil Zemanův program z technických důvodů. Prezident prochází plánovanou rekonstrukcí

Doby, kdy prezident Miloš Zeman rušil svůj program ze zdravotních důvodů, jsou dávno za námi. Od jisté doby totiž není pan prezident brán jako člověk, nýbrž jako kyborg, do kterého bylo Zemanovo vědomí převedeno.

„Zhoršující se zdraví Miloše Zemana přivedlo jeho nejbližší spolupracovníky k nápadu, aby bylo jeho vědomí převedeno do nového těla. Jelikož se nenašel dobrovolník, bylo učiněno rozhodnutí, že vědomí pana prezidenta bude převedeno do těla kyborga, kterého pro tyto účely zhotovila firma Robo-con, která vyrábí špičkové a pokročilé roboty, androidy i kyborgy,“ potvrdil před nedávnem zdroj blízký Hradu, že pan prezident už není člověk, nýbrž kyborg.

„Byla to náročná akce. Nejdříve bylo potřeba vytvořit samotného kyborga. K tomu účelu bylo použito nejnovějších a nejkvalitnějších komponentů i poznatků ze světa robotiky. Na výrobu kyborga osobně dohlížel pan Mynář. Trval na tom, aby nový robotický pan prezident vypadal naprosto stejně jako jeho lidská schránka, a zároveň požadoval i nějaká vylepšení,“ vyjádřil se nedávno k převodu prezidenta do těla kyborga sám ředitel firmy Robo-con Jan Vlásek.

„Pod dohledem pana Mynáře jsme novému tělu pana prezidenta instalovali přídavný bojový plamenomet, trysky i laserový zaměřovač. Odpalovou rampu pro rakety země–vzduch, což byl další požadavek pana Mynáře, jsme doposud neinstalovali. Čekáme na součástky od externí společnosti,“ tvrdil tehdy Jan Vlásek.

Nedávné vyjádření Jiřího Ovčáčka, že pan prezident z technických důvodů ruší program, protože prochází plánovanou rekonstrukcí, tak přímo vybízí k domněnce, že součástky již dorazily a panu prezidentovi byla instalována odpalovací rampa pro rakety země–vzduch.

Tuto domněnku však ani Jiří Ovčáček, ani nikdo z Hradu nepotvrdil. Jiří Ovčáček jen neustále opakoval, že Miloš Zeman prochází plánovanou rekonstrukcí.

Odborníci se dohadovali, co konkrétně ona rekonstrukce může znamenat. Ve hře byla výměna celého skeletu za skelet z odolnějšího materiálu nebo například instalace přídavné nádrže na palivo.

Nakonec Hrad prolomil mlčení a Jiří Ovčáček všem těmto spekulacím utnul tipec.

„Není to nic závažného. Jedná se o plánovanou rekonstrukci trysek. Pan prezident viděl Iron Mana a rozhodl se, že chce létat jako on. Začal nám poletovat po Hradě jako zmatená masařka. Narážel do oken, jak chtěl vyletět ven. Bzučel nám tam a bylo to dost otravné. Bylo rozhodnuto, že se výkon trysek musí snížit, protože pokud by se pan prezident dostal ven, jistě by nám uletěl neznámo kam a už bychom ho nikdy nenašli.

Znovu opakuji, že je pan prezident naprosto v pořádku. Rekonstrukce byla dlouho plánovaná a opravdu jen snižujeme výkon trysek.

„Je pravda, že součástí rekonstrukce je i plánovaná instalace raketometu, který si pan prezident moc a moc přál,“ dodal Jiří Ovčáček. Česká republika tak bude jako jediná na světě mít prezidenta se zabudovaným raketometem.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Skutečností ale například je vyhlášení stanného práva na Ruskem okupovaných ukrajinských územích.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>