Video placeholde
Andrej Babiš
Babiš vsadil na velký luxus, to ale nemusí být pro jeho voliče lákadlem
Babiš vsadil na velký luxus, to ale nemusí být pro jeho voliče lákadlem
Expremiér Andrej Babiš chce zřejmě s obytňákem vyrazit za voliči při prezidentské kampani
Expremiér Andrej Babiš (ANO) ukazuje obytný vůz, který si koupil (27.12.2021)
7
Fotogalerie

Fialova vláda vypustila Babišovi kola u karavanu a do motoru mu dala mrtvou kunu. Je to kampaň, tvrdí Babiš

Poslanec Andrej Babiš má v poslední době lepší věci na práci než sedět v Poslanecké sněmovně. Místo nudného vysedávání a žvanění vyráží ve svém karavanu napříč republikou, kde šíří radost, rozdává úsměvy, podepisuje své knihy, které nenapsal, a tančí na festivalech.

 Ačkoliv je přesně tohle to, co běžný občan od svého zvoleného poslance očekává a vyžaduje, objevují se hlasy, že ze strany Andreje Babiše jde o prezidentskou kampaň. Jsou to samozřejmě jen výstřely do tmy a pomluvy, protože Andrej Babiš žádnou kampaň nerozjel. Jen prostě rád řídí karavan a setkává se s lidmi, fotí se s nimi anebo tančí.

I přes to, že Andrej Babiš nerozjíždí masivní billboardovou kanonádou žádnou kampaň, se prohnaná vláda Petra Fialy rozhodla Babišovo počínání sabotovat.

„V nedělu jsem chtěl karavanem vyrazit z Břeclavi do Vyškova, když tu jsem zjistil, že mám prázdné dvě pneumatiky. Fialova vláda mi přes noc vypustila gumy. Opět další kampaň proti mně,“ rozčiloval se Andrej Babiš, když mu jeho technik nafukoval pneumatiky.

„A to není všechno. Předevčírem jsem během jízdy zaznamenal neobvyklý zápach. Nejdříve jsem se domníval, že to je paní Schillerová, která svou roli utahané zpocené selky vzala až příliš vážně, ale kdeže. Paní Schillerová to nebyla. Nakonec se ukázalo, že to byla mrtvá kuna v motoru. Fialova vláda se neštítila zabít kunu a dát mi ji pod kapotu k motoru. Ti lidi se neštítí ničeho,“ kroutil Andrej Babiš hlavou.

„Oni mě chtějí z politiky úplně vyštípat, ale já se nedám. Nemůžu. Česká republika mě potřebuje. Za naší vlády bylo dobře. Bylo všeho dostatek. Benzínu, plynu i covidu. Všeho jsme měli na rozdávání a taky že jsme rozdávali. Teď přišel Fiala a máme tu válku, uprchlíky a bídu. Oni vědí, že za mě bylo líp, tak se mi snaží znechutit to, jak jezdím se svým karavanem po republice a nedělám prezidentskou kampaň. Ale to se jim nepovede. Můžou mi zlomit stěrač, můžou mi obejít karavan s klíčem anebo mi dát do ostřikovačů tekuté mýdlo. Nic mě neodradí od mého poslání, tedy od ježdění v karavanu po republice a nedělání prezidentské kampaně,“ říká neohroženě Babiš.

Andrej Babiš se i navzdory nepříjemnostem vydává dál ve svém karavanu a Fialovy vlády se nezalekne. Nenechá se zastrašit. Z politiky ho jen tak nevyštípou. Těch kampaní už ustál spoustu a tuto sabotáž ustojí rovněž. Ve svém karavanu navštíví každého důchodce, který o to bude stát, vyfotí se s ním, zasměje se jeho vtipům, zatančí si s ním, podepíše mu knihu, kterou nenapsal, a pak vyrazí zase o kousek dál nedělat prezidentskou kampaň.

Video placeholde
Babišův obytňák vs. autobus Zemák • Reflex.cz

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale například je, že Babiš jede jako o závod...

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>