ilustrační foto

ilustrační foto Zdroj: profimedia

Očkovaní lidé svítí ve tmě a vyzařuje z nich smrtící paprsek, který napadá neočkované

S rostoucím počtem lidí, kteří se nechali naočkovat proti covidu, přibývá těch, kteří svítí ve tmě a přitahují kovové předměty.

„Po první dávce jsem občas v noci jenom tak problikával, ale teď když mám za sebou už i druhou dávku, v noci regulérně svítím. Blbě se mi u toho usíná, a navíc musím spát v obýváku, protože moje neočkovaná žena v tom světle nemůže spát,“ stěžuje si pan Roman Škárka z Brna na vedlejší účinek očkování, na který nebyl připraven.

Pan Škárka není rozhodně sám, kdo ve tmě svítí. Zatím nepodložené studie z internetu a sociálních sítí uvádí, že každý třetí naočkovaný se s příchodem večera rozsvěcí a ráno při východu slunce zase zhasíná. Někteří naočkovaní lidé dokonce svítí celý den.

Není to však pouze nevyžádáné svícení, co doprovází vakcinaci, ale začínají se objevovat lidé, kteří po očkování přitahují kovové předměty.

„Začalo to nenápadně. Po první dávce jsem ještě ten den cestou domů z centra přitáhl několik menších kovových předmětů, které jsem míjel na ulici. Tu se mi k noze přilepil připínáček, tu nějaká mince. Po druhé dávce to ale nabralo úplně jiný rozměr a před barákem jsem se přichytil na železná vrata ke garáži. Byl jsem natolik zmagnetizován, že jsem se nemohl sám od vrat odtrhnout, a proto mě museli vyprošťovat hasiči. To tomu moc nepomohlo, neboť se mi k tělu přichytily jejich nůžky na plech, takže hasiči museli přivolat profesionálního magnetizátora, aby mě odmagnetizoval. Celý proces trval několik hodin a protáhl se až do noci. Naštěstí jsem po setmění začal svítit, takže hasiči i magnetizátor měli k práci dostatek světla a práce se posléze podařila,“ postěžoval si Jan Molnár z Olomouce.

Aby toho nebylo málo, tak se ukazuje, že očkovaní lidé jsou nebezpeční rovněž pro své okolí. Podle odborníků z řad uživatelů sociálních sítí totiž očkovaní lidé mimo jiné vyzařují smrtící paprsek, který dokáže poškodit všechny neočkované v okruhu až pěti metrů.

„Já vždycky věděla, že očkování je zlo, co má za účel vyhubit lidstvo. Já ani moje rodina se rozhodně očkovat nenecháme, ale štvou mě ty ovce, co se nechaly zmanipulovat a očkovat se daly. Copak nechápou, že jsou pro okolí nebezpeční? Naočkovaný člověk začne automaticky vyzařovat paprsky, které dokážou ubližovat lidem v okolí. Navíc je z lidí ta vakcína cítit a mně osobně se z toho dělá nevolno. Je to od nich sobecké.

Teď kdykoliv mám přijít s někým do styku, musím si od něj zjistit, jestli je očkovaný. Pokud je, dám si na něho pozor a držím si odstup. Jak přibývá očkovaných, je stále složitější vyhýbat se očkovaným lidem, kteří vyzařují kolem sebe paprsky, které mě můžou i zabít,“ strachuje se paní Alena z Klatov, která dodala, že má známou, která má známou, která se po očkování přestala modlit, protože jí nešlo vyslovit slovo „Bůh“ ani „amen“.

„Je to konec civilizace,“ dodala paní Alena, poté si nasadila na hlavu čepičku z alobalu a odebrala se domů do krytu, kde hodlá přečkat očkovací apokalypsu.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale je, že očkování budí silné vášně.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>