Dostane McGregor flákanec?

Dostane McGregor flákanec? Zdroj: Facebook

Klasický „Wish“ vtípek nesmí chybět
TMBK vs. Volného rvačka ve Sněmovně
TMBK vs. Volného rvačka ve Sněmovně
Včerejší incident možná inspiroval ke vstupu do politiky...
TMBK vs. Volného rvačka ve Sněmovně
14
Fotogalerie

Poslanec Volný podepsal smlouvu s Oktagonem jako volný zápasník MMA. Jeho příští zápas bude v Senátu

Poslanec Lubomír Volný,  který je historicky první člověk v České republice, který byl moc nácek i na Tomia Okamuru, a proto z SPD přesídlil do hnutí Jednotní, v pondělí podepsal zápasnickou smlouvu s Oktagonem jako  doposud volný zápasník MMA. Nyní se bude rvát již pod hlavičkou organizace Oktagon MMA.

„Lubomíra sledujeme dlouho a po té exhibici v Poslanecké sněmovně, kdy s přehledem zvládl i tři borce najednou, si o smlouvu prostě a jednoduše řekl,“ potvrdil  Roman Žambovský, skaut z Okgatogonu, který má za úkol vyhledávat nové talenty.

„Pokud jste Lubomírův zápas ve sněmovně sledovali, potom vám nemohla uniknout takřka precizní práce nohou. V postoji je Lubomír velmi silný a takzvaně nepoložitelný.  Obranu má na špičkové úrovni a ani útok není zanedbatelný. Dokonce má svůj takzvaný signiture move, tedy „flákanec“. To je u vrocholových MMA zápasníků důležité, mít něco navíc. Něco, co rozhoduje souboje.  Lubomír se svým flákancem udělá v MMA díru do světa, jsem si tím jistý,“ předpovídá Roman Žambovský Lubomíru Volnému v MMA zářnou budoucnost. 

„Ale tak jasně, že mě to potěšilo. Jenom bych rád předeslal, že jsem smlouvu s Oktagonem rozhodně nepodepsal kvůli penězům. O ty mi nejde. Jde mi hlavně o vlast. O lidi. Já se budu prát za naše křesťanské hodnoty, za klasickou  rodinu a za práva heterosexuálů. Taky se poperu za bílou Českou republiku bez islámu a imigrantů,“ plánuje Lubomír Volný svou motivaci. 

Promotér v současnosti hledá pro Lubomíra Volného soupeře. Jedno je však jisté. Další Volného zápas proběhne v Senátu.

„V Poslanecké sněmovně zápas již proběhl, takže se poohlížíme po novém místě, aby Lubomír divákům a fanouškům nezevšedněl. Přímo se nám nabízí Senát, kde by Lubomír mohl napadnout nějaké senátory. To jsou povětšinou starší ročníky, takže by to pro Lubomíra neměl být problém a spousta občanů má Senát za zbytečný, takže rádi uvidí,  kterak senátoři dostávají takříkajíc na budku, popřípadě rovnou flákanec,“ plánuje promotér Emil Vácha.

„Určitě chceme udělat z Lubomíra politického zápasníka, který bude objíždět politické soupeře a tyto před kamerami mlátit. Sportovní přínos bude v tomto případě zanedbatelný. Důležitá je právě ta show pro diváka. Určitě vyšleme Lubomíra i na Hrad,  aby namlátil jak Zemanovi, tak Ovčáčkovi, a na co se velmi těšíme, pokud se to podaří domluvit, je zápas s Tomiem Okamurou o vlastenecký pás. Okamura, který je napůl Japonec, působí, že díky tomu ovládá nějaké bojové umění, takže divák bude napjatý, jak souboj dopadne,“ zasnil se Emil Vácha. 

Souboj s Tomiem Okamurou o post největšího vlasteneckého borce a vysmívaného kreténa je zatím ve hvězdách, nicméně souboj s náhodnými poslanci či senátory může podle aktuální formy Lubomíra Volného přijít takřka kdykoliv. 

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale je, že poslanec volný předvedl minulý týden v Poslanecké sněmovně pěkné divadlo.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>