Vakcína proti koronaviru má vedlejší účinky. Způsobuje silné nutkání kupovat produkty od Microsoftu

Zatímco u nás vláda zakazuje pití kávy na veřejnosti, čímž zničí koronavirus, v některých státech, které nemají vládu pro smích, se již rozjíždí očkování. Jak mnozí upozorňovali, tak k tomu opravdu došlo. Očkovaní se musí potýkat s vedlejšími účinky. Jedním z hlavních vedlejších účinků se stalo nutkání nakupovat produkty od firmy Microsoft.

„Včera mi píchli první dávku. Všechno probíhalo úplně v pohodě. Nic mě nebolelo, kolem vpichu se neudělala modřina ani vyrážka. Přišel jsem domů a pak to přišlo. Jako bych se naprosto přestal ovládat. Aniž bych to mohl nějak ovlivnit, moje ruce okamžitě zapnuly počítač a já jsem si objednal herní konzoli Xbox. Bylo to silnější než já. Vůbec nevím, k čemu mi bude, protože hry nehraju,“ stěžoval si na nežádoucí vedlejší účinek Chris Brown z Londýna.

Chris není sám, který se po aplikaci vakcíny potýká s vedlejšími účinky.

„Jenom pár hodin po očkování jsem si do počítače instaloval Windows, ačkoliv jsem do té doby používal výhradně Linux. Windows nesnáším, nevyhovuje mi a jako programátorovi mi mnohem více vyhovuje Linux. Bohužel nutkání bylo silnější, takže mám teď místo Linuxu Windows a jsem z toho nešťasný,“ bědoval další Londýňan Adam McKinley.

Vedlejší účinky vakcíny proti koronaviru jsou vodou na mlýn odpůrcům očkování, kteří bijí na poplach.

„Já to říkala. Věděla jsem to. Nebyla jsem totiž ovce a bděla jsem. Jakékoliv očkování je snaha mocných ovládnout svět. Teď se to ukazuje v plné kráse. Já se rozhodně očkovat nenechám a kdyby moje děti neumřely na záškrt, proti kterému nebyly očkované, ani je bych nenechala očkovat,“ vysvětlovala paní Alena, která na Facebooku vede stránku Dieta, cvičení a neočkování.

Paní Alena spolu s několika dalšími odpůrci testování chystá letáčkovou kampaň a řadu protestů, aby lidem otevřela oči a přiměla je nebýt ovce.

Zatímco odbornice paní Alena a jí podobní hodlají proti koronaviru bojovat tím, že na něj (s ním) zemřou, očkování dál probíhá a zemí, kde se začne očkovat bude přibývat.

Souvislost mezi očkováním a nutkáním kupovat produkty Microsoftu nahrává spekulacím, že za celým koronavirem stojí Bill Gates, nicméně ten takové spiknutí odmítá a tvrdí, že nutkání nakupovat produkty Microsoft je zcela přirozené, protože je prostě lidé mají rádi.

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale je, že s očkováním proti covidu bude ještě sranda.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>