Očkování

Očkování Zdroj: Reuters

Česko drží světový primát v počtu lidí, kteří mají otevřené oči, bdí, nejsou ovce a sdílejí, než to smažou

Podle aktuálního průzkumu světové organizace pro monitorování informovanosti není v současnosti žádný jiný stát na světě, který by měl tolik obyvatel, kteří mají otevřené oči, bdí, nejsou ovce a sdílejí, než to smažou.

V každé veliké krizi se ukáže opravdová mentalita národa. Tenká hranice mezi zvládnutím krize a upadnutím do chaosu a paniky je v mnoha případech značně ovlivňována informovaností občanů.

Jak je vidno, informovanost občanů České republiky je více než nadstandardní a dalo by se říci, že i rekordní.

V Čechách je až bezprecedentní množství lidí, kteří přesně vědí, jak se věci mají, protože mají otevřené oči a nejsou ovce.

„Současná pandemie koronaviru je samozřejmě šířená Billem Gatesem a WHO, to dá rozum. Média to potom jen přiživují a chtějí, abychom se báli. Je to celé snaha zničit ekonomiku a ovládnout svět. Je to naprosto jasné, lidé, bděte a otevřete konečně oči,“ nabádá pan Antonín Molnár, který pracuje jako skladník ve firmě na výrobu matek a šroubků, takže má naprostý přehled o tom, jak funguje svět. Pan Molnár je jen jeden z mnoha a mnoha občanů České republiky, kteří díky selskému rozumu a neustálému bdění prokoukli celosvětové spiknutí mocipánů a farmaceutických firem.

„Vždyť je to úplně jasný. Jak je možný, že se tu najednou objevil tenhleten virus a ani ne rok potom se už začínají rozprodávat vakcíny. Je to jenom byznys. Psala to například i Ilona Czáková na Facebooku, takže to je pravda. Já se teda rozhodně očkovat nehodlám. Ani děti. Až se naočkuje vláda. Ale já vám něco řeknu. Už teď vím, že vláda se očkovat nebude, protože oni vědí, že to je jeden veliký podvod na lidi a že ta vakcína je jen předražený aušus. Nebuďte ovce,“ vybídla paní Kateřina Vlasová, která pracuje jako prodavačka v trafice.

„Prymulova dcera vlastní farmaceutickou firmu, takže je úplně jasný, že ten koronavirus je jenom jeden veliký kšeft, aby si Prymula nahrabal peníze na vakcínách. Je to zločin na lidi. Sdílejte, než to smažou,“ apeluje zase na Facebooku pan Jan Brázda, který se netají tím, že kdykoliv vyjde ven, tak jedině s alobalem na hlavě, protože jinak by ho zaměřily satelity a bylo by zle. Aby svá slova potvrdil, sdílel pan Brázda článek ze serveru Gagarin.hun, kde se píše, že koronavirus vypustila mezi lidi CIA, aby Amerika zbohatla na úkor chudých zemí. 

Tyto názory nejsou ojedinělé a každým dnem přibývá lidí, kteří díky bdění a otevřeným očím nejsou ovce. Podle statistik to vypadá, že počet informovaných osob v České republice roste exponenciálně.  Odborníci se shodují, že křivka informovanosti bude v České republice kulminovat nejspíše začátkem prosince, kdy se očekává, že až dva miliony osob bude vědět, že celý koronavirus je jen plánovaný pokus o nastolení nového světového řádu a že jim chce Bill Gates spolu s WHO a Prymulou zničit světovou ekonomiku, aby na zničené ekonomice mohli zbohatnout. Lidé, tak už kurva bděte a do vole prdele sdílejte, než to smažou. 

Divoký kačer je fake news o skutečných událostech, které se sice nestaly, ale mohly by, jakkoliv znějí neuvěřitelně. Pravdou ale zůstává, že v Česku se nezadržitelně zvyšují počty nakažených koronavirem.

Audioknihy Dominika Landsmana si můžete poslechnout v našem Ikiosku >>>