Zdroj: Husqvarna

Stroje „na baterky“ jsou ve své spolehlivosti nedostižné

Víkendy svádí k lenošení – zůstat o chvilku déle v posteli a zpříjemnit si čas čtením oblíbené knihy. Jenže váš soused se rozhodl, že právě teď nastala ta ideální příležitost, dát zahradu po zimě konečně do kupy. A vás během chvilky vytrhne z ranního rozjímání nepříjemný zvuk sekačky nebo řetězové pily. Víte, že i s těmito stroji můžete pracovat potichu jako myška?

Ticho léčí

S touto situací se setkal každý, kdo bydlí v blízkosti zeleně. V některých obcích už dokonce vyhláškami tyhle víkendové „koncerty“ motorových strojů postupně zakazují. Pokud i vás obtěžují hlasité zvuky zahradní techniky, vyzkoušejte tiché aku stroje. Mezi jejich výhody patří nulové výfukové emise, jednoduché ovládání, silný výkon, a hlavně výrazně nižší hlučnost provozu. Aku stroje Husqvarna jsou poháněné výkonným akumulátorem Li-lon 36V, který zajišťuje takový výkon, na který jste od strojů značky Husqvarna zvyklí.

Husqvarna

Zapomeňte na kabely

Elektrické stroje bývají lehké, ale vaše práce je limitovaná elektrickým kabelem a neustálým hledáním zásuvky. U benzinových strojů tato starost sice odpadá, ale motor je o poznání těžší a hlučnější. Práce s těmito přístroji není tak příjemná jako s šikovnými, lehkými a tichými aku výrobky. Akumulátory navíc můžete mezi jednotlivými stroji vyměňovat a pohodlně pokračovat v rozdělané práci.

Husqvarna

Zkroťte trávník během několika chvil

Pokud se děsíte při pohledu na spoušť, kterou na vaší zahradě napáchala zima, nevěšte hlavu. Aby byla vaše zahrada krásná a upravená, sáhněte po akumulátorovém vyžínači, který si s touto prací snadno poradí. S aku vyžínačem Husqvarna 536LILX můžete pohodlně a tiše sekat trávu po celý rok.