Zdroj: Ford Transit

Dodávka? Jedině Ford Transit!

Pokud potřebujete ke své práci mimořádně odolný užitkový vůz, který vydrží a nebudete ho muset brzy vyměnit za jiný, vsaďte na Ford Transit!

Aktuální verze

Ford nabízí čtyři základní řady užitkových vozů Transit. Ať už si vyberete „velký“ Transit, Transit Courier, Connect nebo Custom, určitě nešlápnete vedle, protože každý z nich nabízí optimální kombinaci provozních nákladů, přepravních schopností a unikátních praktických řešení ve své kategorii.

Proč právě Transit?

Všechny Transity jsou od základu koncipovány jako užitkové vozy a ne jako deriváty
osobních automobilů, a proto se můžete zcela spolehnout na jejich mimořádnou
odolnost a výdrž. Běžně se na českých silnicích setkáte s Transity, které mají najeto kolem 750 000 km a stále bez potíží brázdí naše cesty. Možná jste zaregistrovali i článek o unikátním Transitu plzeňské přepravní firmy, který má najeto již více než 1 150 000 km a stále spolehlivě zajíždí k zákazníkům v Německu a Nizozemsku.

Hodnocení

Pokud si stále nejste jisti, zda jsou Transity tou pravou volbou, pak byste měli vědět, že právě a jenom Transity několikrát vyhrály prestižní titul Mezinárodní dodávka roku. Navíc patří podle nezávislých bezpečnostních testů EURO NCAP mezi absolutně nejbezpečnější vozy ve svých kategoriích. K tomu jsou Transity jedinými dodávkami na trhu oplývajícím parametrem „fun to drive“: dá se s nimi jet „sportovním“ stylem a jízda je pro řidiče současně i zábavou. Transit sice není ve svém segmentu není nejlevnější, ale má nízké provozní a servisní náklady a až ho jednou budete prodávat jako ojetý vůz, najdete si nového majitele velmi rychle a vy ho přitom nebudete muset prodávat pod cenou. Nyní ho navíc můžete mít díky Zlatému úvěru jen s úročením 2,99% ročně.