Žokej Váňa vs. Petra Röslerová

Žokej Váňa vs. Petra Röslerová Zdroj: Petra Röslerová

Astrální meditace Karla Janečka
Monika Babišová vs. Petra Röslerová
Drsný zabiják Jiří Kajínek.
Monika Babišová je obdivovatelkou nespoutaného surrealistického artu.
Smart Hřib
26
Fotogalerie

Žokej Váňa: Když 100x spadnete z koně a prý jste v pohodě, ale začnete kandidovat za ANO

Ač žokej Josef Váňa pověsil své řemeslo na hřebík, šílené jízdy tryskem a víry, že skok do jámy skončí potleskem, se evidentně nevzdal. 

Volby jsou za dveřmi, a tak za rytmu vyhazování peněz oknem potenciálním voličům přichází do politické módy i rafinovaný nevkus a extravagance. Žokej Váňa vyměnil závodního koně za dojnou krávu ANO už před časem, pro volební kampaň však neváhá skočit i laťku nejvyšší a pózovat s vybroušenými drahokamy morálního přeboru, jako je například ministryně Dostálová. Ta zvolila sako a klobouk barvy žluče dušených OSVČ, model pak doplňuje kabelka na 2 miliardy na mediální kampaně. 

Z Reflexu k výběru všichni mocinky gratulujeme, přesto nám nedá Váňovi nevzkázat: „Pepiku! Když jsi se rozumně vykašlat na Velkou pardubickou, nechceš se vykašlat i na Velkou?!“

Petra Röslerová, toho času na mateřské dovolené, paroduje české celebrity a politiky s takovou přesností, že kdyby jí na oblečení občas neprosvítala izolepa, vůbec byste nepoznali, kdo je kdo. Nyní vám svá díla představuje v naší rubrice Oko za oko.

Na další parodie se podívejte do galerie: