Kaše, nebo pyré? Obojí pohladí | Reflex.cz
nahoru

Kaše, nebo pyré? Obojí pohladí

Darina Křivánková31. ledna 2019 • 04:30
Kaše nemusí být jen bramborová, tahle je například z bílých fazolí a mandlí
Kaše nemusí být jen bramborová, tahle je například z bílých fazolí a mandlí
• foto: 
Darina Křivánková

Máme tendenci na ně nahlížet trochu s despektem: kaše jíme obvykle tehdy, když ještě nemáme zuby, nebo naopak zuby už nemáme. Přitom jsou fantasticky variabilní přílohou, která v zimě zahřeje a pohladí. Doslova. A rozhodně nemusí být jen z brambor.

Premium

Přečtěte si pokračování článku s předplatným Premium

Získejte neomezený přístup již od 49 Kč měsíčně


Diskuse ke článku

 

Nejčtenější komentáře
Články odjinud
Nejčtenější