nahoru

Co nám seslali bohové

Darina Křivánková13. října 2016 • 00:15
Plody kaki lze připravovat ve sladké i slané variantě, ochotně se přizpůsobí vašemu kulinářskému záměru
Plody kaki lze připravovat ve sladké i slané variantě, ochotně se přizpůsobí vašemu kulinářskému záměru
• foto: 
Profimedia.cz

Jsou sytě oranžové, kulaté, lesklé a od října se pravidelně začínají objevovat v supermarketech v sekci ovoce a zeleniny. Většina zákazníků na nich maximálně spočine pohledem, ale jinak je ignoruje, protože si řekne: „Co s tím?“ Kaki je přitom nesmírně vděčný a flexibilní plod, který v kuchyni dokáže udělat spoustu parády. Stačí mu dát šanci. 

Premium

Přečtěte si pokračování článku s předplatným Premium

Získejte neomezený přístup již od 49 Kč měsíčně


Diskuse ke článku