PUTIN – LOVEC A ZACHRÁNCE. Dálný východ: Z hustého podrostu se náhle vynořila pětiletá tygřice a zaútočila na televizní štáb, který prezidenta na procházce divočinou shodou okolností provázel. Už už se zdálo, že se kameraman promění v chutný zákusek, když prezident Putin popadl pušku a uspávací střelou tygřici skolil. Bohužel, posléze se ukázalo, že nebyla divoká, nýbrž pocházela ze zoo v Chabarovsku a v důsledku nastalého šoku chcípla.

PUTIN – LOVEC A ZACHRÁNCE. Dálný východ: Z hustého podrostu se náhle vynořila pětiletá tygřice a zaútočila na televizní štáb, který prezidenta na procházce divočinou shodou okolností provázel. Už už se zdálo, že se kameraman promění v chutný zákusek, když prezident Putin popadl pušku a uspávací střelou tygřici skolil. Bohužel, posléze se ukázalo, že nebyla divoká, nýbrž pocházela ze zoo v Chabarovsku a v důsledku nastalého šoku chcípla. Zdroj: Profimedia.cz

PUTIN – LETEC ORNITOLOG.  Jeřáb není nejinteligentnější pták, to je fakt, ač jde o jeřába ruského. Prezident Putin se proto převlékl za ptáka, osedlal motorový kluzák a coby vůdčí samec navedl nedospělé jedince na správnou cestu. „Na shledanou v Uzbekistánu!“ zvolal ještě za ptáky odlétajícími do teplých krajin a ve zmíněné středoasijské republice vyvolal jisté obavy o státní suverenitu.
PUTIN – PODMOŘSKÝ ARCHEOLOG. Černé moře: Jaké bylo překvapení přihlížejících, když prezident Putin vyťapkal v ploutvích na břeh a v rukou svíral dvě antické amfory staré 1500 let. Objevil je na dně v hloubce šesti metrů. Pravda, pár hnidopichů vzápětí upozornilo, že po půldruhém tisíciletí by amfory musely být zasypané vrstvou písku, respektive obrostlé korýši a řasami a už vůbec by je nikdo, ani Putin, nemohl popadnout za ucho, poněvadž to by se hned utrhlo.
Na ruských silnicích lze zažít ledacos.  Na každý pád je příkladné a povzbudivé,         že asfaltéři nevolají hned odtahovku a v korbě nákladního vozu lze pořádat plavecké kursy. Neprotéká, maximálně prosakuje.
Na ruských silnicích lze zažít ledacos.  Na každý pád je příkladné a povzbudivé, že asfaltéři nevolají hned odtahovku a v korbě nákladního vozu lze pořádat plavecké kursy. Neprotéká, maximálně prosakuje.
Na ruských silnicích lze zažít ledacos.  Na každý pád je příkladné a povzbudivé,         že asfaltéři nevolají hned odtahovku a v korbě nákladního vozu lze pořádat plavecké kursy. Neprotéká, maximálně prosakuje.
14
Fotogalerie

Země neomezených možností

Říká se to o Němcích, ale platí to především pro rusy. Až na výjimky nemají smysl pro humor. Zato mají dokonalý smysl pro absurditu. Jen o tom většinou nevědí.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!