Video placeholde

Když nechcete podporovat komunismus, jste hrozbou pro naši vlast! Film Milada ukázal další záběry

Tvůrci filmu Milada odkryli další část skládačky. Z plnohodnotného traileru už je vidět, jak bude zhruba vypadat film o ženě popravené komunisty ve vykonstruovaném procesu. Syrový, temný, bez příkras. Podívejte se na video!

Jiří Vyorálek. Herec, který popraví Miladu Horákovou podruhé. Roli Klementa Gottwalda totiž ztvárnil už v sérii České století a tuto komunistickou zrůdu zvládl tak dobře, že se do její kůže převtělí znovu ve filmu Milada. A jak ukazuje trailer, tentokrát jen nebude podepisovat rozsudek, ale ukáže se v celé své "parádě".

Z ukázky je dále patrné, že tvůrci skutečně chtějí snímkem oslovit i mladší generace. Zaměří se na proto i na plíživou hrůzu totality v Československu a nepřibarvenou formou ukážou, jak onen monstrproces probíhal, jaký nátlak byl na obžalované veden a že se postupovalo podle přesně daných scénářů, které jim komunističtí bachaři doslova vtloukli do hlavy.

Ayelet Zurer

Izraelská herečka Ayelet Zurer byla podle ukázek vynikající volbou a vedle ní se před kamerou objeví další skvělí herci jako Vladimír Javorský, Taťjana Medvecká či Alena Mihulová.

Nezbývá tedy než doufat, že David Mrnka naplní svým filmem velká očekávání a že už nikdo po premiéře filmu 2. listopadu neprohlásí, že si "za to Horáková přeci mohla sama", že "na nás chtěla přivolat válku" a že se "mohla v rámci procesu bránit", jak občas zaznívá z úst některých současných poslanců a poslankyň.