Kdo je Fibrilace?

Václav Havel po drahné době poskytl opravdu rozsáhlý rozhovor českým novinám (Lidovým) a hned mi nasadil brouka do hlavy. Kdo je to Fibrilace? Havel v rozhovoru s Renatou Kalenskou mj. říká: „Pravda je, že jsem se s panem Paroubkem sešel na kafe, na které mě pozval, a když jsme odcházeli, číhala tam jedna vaše kolegyně, kterou nazývám Fibrilace podle srdečních poruch, které u mne nastávají, když ji vidím.“


Když se Kalenská zeptala, kdo že ta Fibrilace je, dostalo se jí odpovědi, že to je jistá dáma z Práva. „Paní Fibrilace tam stála a zeptala se mne, jak bych vycházel s panem Paroubkem, kdybych byl v prezidentském úřadě. Odpověděl jsem, že by nám to klapalo, což si opravdu myslím,“ řekl Havel. Fibrilace to prý ale pochopila tak, že se exprezident kamarádí s premiérem a podporuje ho, což by mohlo v konečném důsledku vést k tomu, že ČSSD nahrne Havla znovu na post prezidenta proti Klausovi. Podle Ústavy by to bylo možné.
O Fibrilaci padla zmínka i v druhé části rozhovoru, když se Kalenská bývalého prezidenta zeptala, zda má pocit, že ho Paroubek zneužívá. „Ten pocit nemám absolutně. Jediné, co mu zazlívám, je, že si k naší snídani pozval Fibrilaci. Byla to přece jen privátní schůzka. My jsme takové schůzky měli předtím dvě a Fibrilace u toho nestrašila. Proto z toho nebyly aféry,“ odpověděl Havel.
Marně jsem si lámal hlavu, kdo že ta Fibrilace může být. Projížděl jsem přes vyhledávač na webové stránce Práva a zpravodajského serveru Novinky.cz klíčové slovo „Havel“, ale vždycky mi vypadávaly agenturní zprávy podepsané zkratkou ČTK. Fakt mi to nedá spát. Znám sice jistou paní z Práva, která by odpovídala základnímu popisu Fibrilace, ale ta se zabývá médii a nejsem si tudíž jist, zda se jedná o tutéž osobu. Poradíte mi?