Delikátní svět hovna na Síti

Hovno a jeho podstata - hovno, jak jste o něm nikdy neslyšeli, co představuje hovno v běžném životě? Seriózní pohled teamu zkušených hovnologů Vám prozradí po staletí utajované věci okolo hovna! (hugo.webzdarma.cz/hovno)


Když pozříme na tradiční český fenomén hovna na Internetu, dospějeme k přesvědčení, že hovno na Síti žije svým vlastním jemným a tajuplným životem, v roli hlavního hrdiny řady historek i výtvarných pojednání. Google: Výsledky 1 - 10 z asi 720 000 na dotaz hovno. Mezi prvními deseti nalezenými odkazy zaujme jeden zvlášť nápaditý:
HOVNO - hovno - HOVNO - hovno - HOVNO - hovno - HOVNO - hovno - HOVNO - hovno (blog.kompost.cz)
Google adresář pak najde nepřekvapivě Hovnocucy, aneb stránku úplně o hovně, ale také řízením osudu server ukrajina.biz. Radši jsem tam nekoukal. Najdeme tam také povzbudivé přivítání Vítejte v Prdeli! serveru www.prdel.cz. Google Skupiny pak říkají: Does "hovno" in Czech mean "govno" in Russian, that is, shit? First, the Czechs are "the Irishmen of East Europe". Co najde Google v obrázcích, darmo povídat - koukněte sami. Je toho dost.
Ještě dobrodružnější je pak návštěva serveru www.hovno.cz. Tam se dozvíme:
Kvalitní www adresa za dobrou cenu! Naše společnost vlastní stovky velmi zajímavých domén s garantovanou návštěvností, komerčně využitelných pro různé obory podnikání. Vhodně vybraná doména je základem úspěchu fungujícího internetového obchodu či prezentace.
Jen dosud marně přemýšlím, v jakém oboru podnikání se nejlépe uplatní doména hovno.