Ilustrační snímek

Ilustrační snímek Zdroj: Profimedia.cz

Azylant na hřbitově znásilnil stařenu. To má být multikulturní obohacení?

Budu už opravdu rád, až nebude nutné každý den psát o dalším a dalším násilí ze strany imigrantů. Bohužel to vypadá, že taková doba hned tak nezastane. Útoky a pošlapávání základních tabu naší kultury totiž imigranty zjevně baví.

Ve středu ráno jsem zkontroloval zpravodajské servery, a silně jsem znejistěl. Nikde jsem nenašel žádný další teroristický útok, kterým by ten den Evropu multikulturně obohatil nějaký nebohý imigrant, o kterého se musíme všemožně starat. Že by pauza? Že by pro jednou nechali ctění azylanti Evropany v klidu žít? Moc se mi to nezdálo - až jsem po chvíli hledání našel causu, která sice není teroristickým útokem, ale zajímavým způsobem multikulturně obohatila Evropu obyčejem, který zde není úplně původní.

Událost se odehrála v Německu, a už v neděli - ale teroristické útoky s mrtvými ji zastínily,  takže se do novin dostala až v polovině týdne. Koneckonců - nikdo nepřišel o život. Co se vlastně stalo? Náhodný chodec v německém Ibbenbürenu slyšel v neděli kolem šesté večer od místního hřbitova. Šel se na místo podívat, a zjistil, že tam čtyřicetiletý žadatel o azyl z Eritreje právě znásilňuje sedmdesát devět let starou ženu. Imigrant byl v Německu od roku 2013 - jak zjistila policie, kterou svědek zavolal.

Znásilněná stařena putovala do nemocnice (propustili ji v úterý) a imigrant do vazby. A já bych chtěl tímto poprosit německé úřady, aby ho už nepouštěly, ale repatriovali. Nevím, jak P.T. čtenář - ale já se po podříznutí kněze - starce při bohoslužbě a po znásilnění stařeny na hřbitově cítím multikulturně obohacen dosyta.