Policejní prezident Tomáš Tuhý (na snímku s ministrem vnitra Milanem Chovancem) je prý podezřelý z úniku informací.

Policejní prezident Tomáš Tuhý (na snímku s ministrem vnitra Milanem Chovancem) je prý podezřelý z úniku informací. Zdroj: ČTK

Milan Chovanec a Tomáš Tuhý.
Do hlasování o "brexitu" už chybí jen poslední hodiny. Preference obou táborů jsou podle posledních průzkumů takřka vyrovnané.
Elton John.
Boris Johnson (uprostřed).
Britský premiér David Cameron na podzim skončí ve funkci. Kvůli výsledku referenda, ve kterém se Britové rozhodli pro odchod z EU.
8
Fotogalerie

Potvrzeno! Brexit zařídili Tuhý s Chovancem!

Agentura TH Company, ze které čerpáme ty nejpikantnější informace, právě oznámila, kdo stojí za Brexitem. Od rána bylo jasné, že odchod Británie z EU není blesk z čistého nebe, že musí mít nějaký zákulisní důvod. My víme, jaký!

Všímavý čtenář medií si jistě všiml, že poslední dny, a v pátek nejvíce, se media plně soustředila na problematiku odchodu Velké Británie z EU. Zpráva ovládla všechna relevantní media včetně pornoserverů a jako zázrakem zmizely mediální úvahy o pozadí války policajtů a státních zástupců.

Když se podíváme na media kvantitativně,  tak zjistíme, že ANI JEDINÝ LIST neměl v pátek na titulu causu Šlachta - Komárek - Tuhý, potažmo Babiš - Chovanec. Je to náhoda? Podle informací TH company, které jsme právě obdrželi, to samozřejmě náhoda není, ale, jako obvykle, jde o spiknutí.

Překvapující je, že za tímto spiknutím, spiknutím Brexitu, nestojí Židé. Ale když se podíváme podrobněji, nacházíme ne židovskou, ale socanskou stopu! V naší vnitropolitické situaci je nyní naprosto klíčové, zda policii ovládne ministr Chovanec a vystřídá tak v kontrole tohoto nezávislého a nepolitického orgánu ministra Babiše. Sociální demokracie je pro Chovancovo vítězství schopna udělat cokoliv. A najednou - jako mávnutím kouzelného proutku - zmizí Šlachta z titulů deníků a všude je místo toho Brexit. Takže Chovanec s Tuhým budou moci provést svou hanebnou policejní reformu cíleně zaměřenou proti Babišovým policistům bez pozornosti medií a veřejnosti. Koincidence Brexitu a války policajtů proto nemůže být náhoda.

Vystoupení Británie z EU a výsledky britského referenda prostě zařídili Tuhý s Chovancem, aby mohli v tichosti a skrytě provádět v české policii své nekalé rejdy!