Zprávy

Zpět na článek

Bude mít Amerika co fetovat? Na hranici USA a Mexika vyrostla 1100 kilometrů dlouhá zeď

36 komentářů

Jan Petzold
7. března 2011 • 08:46
A nezbytný krok od Američanů, jak zastavit ten neuvěřitelně obrovský kartel.... to jako že Mexičani nejsou Američani ? A v kterém světadíle prosím žijí ?
placirkabodlo
7. března 2011 • 12:10
mexiko vubec neexistuje, to jsou zmarihuovane vyplody nepratel, uz je jen a pouze nove mexiko, a nova zed a novy svet a novi mexicani a vubec.
ale radeji potichu, behaji tu minutemeni (ti uz jsou sice davno v panu, ale kdyz si blbec s bouchackou mysli, ze je chytrej, tak mu preci nebudes rikat, ze je blbej, kor, kdyz na tebe tou bouchackou miri), a ti maj zatracene velke bouchacky a nemaj slitovani ani s mysi, natoz s rozumem, pokud jim ovsem neco hezkeho ne***, treba sestru, svou levnou praci, radost z toho, ze jim poskytnes tradicni zabavu k whiskey & winchestr a takove podobne tradicni drobnosti.
svetu mir
duce1mea1luce
6. března 2011 • 22:07
Zrůdné lži doprovázené politováníhodnou nevědomostí Adama Koláře se vážně nedají číst. Zeď se opravdu nestaví kvůli drogám, ale kvůli ilegální imigraci, která už přesahuje všechny meze. Jsem dlouholetý čtenář vdare.com, takže vím o čem mluvím. Další neuvěřitelná drzost Adama Koláře spočívá v tom, že uvedl jako zdroj Urban dictionary. To je stránka, kam může přispívat každý, očividně ten, kdo psal tu definici, která se Adamovi tolik zalíbila, byl nějaký antirasistický homofilní volič demokratů. Označit minutemeny za nácky může jen naprosto nevzdělaný diletant, viz komentáře pode mnou. A na závěr Adamova perla "Vy byste snad věřili tomu, že nějaká zeď něco vyřeší?"... Ano, věřili. Zeď alespoň zčásti vyřeší problém ilegální imigrace, proto ji také američané staví. Sice je v současné podobě sice žalostně krátká, ale lepší něco než nic.
placirkabodlo
7. března 2011 • 00:00
urcite vis o cem mluvis, jako vsichni tobe "podobni" tfuj. pako na spani tfuj tfuj tfuj
ferles
6. března 2011 • 05:47
Pane Kolar, seriozni novinar by si mel overit fakta a podat vyvazeny nazor. A vy jste opet, mam ten pocit, jen neco nekde opsal. Nejde jen o pasovani drog ale taky o ilegalni imigraci. Americani nemaji radi zdi ale pokud to jen trochu omezi ilegalni imigraci tak budou radi. Nevim zda si nekdo v Evrope dovede problem ilegalni imigrace ktery tady je predstavit ci pochopit. Po dlouha desetileti tomu zadna zdejsi vlada (at uz demokraticka ci republikanska) nevenovala pozornost. Problem narostl do takovych rozmeru ze se obcani rozhodli to vzit do svych rukou. Organizovaly se minuteman a pokud si budete chtit precit o cem to je, navstivte jejich webove stranky www.mi­nute­manpro­ject­.com Nejsou to ani rasisti ani KKK - vse v mezich zakona. Minuly rok Arizona dokonce schvalila velmi agresivni zakony, namirene proti ilegalni imigraci. Zkuste tedy trochu vice cist nez neco napisete nebo piste jen o tom cemu rozumite...
2592
5. března 2011 • 18:49
p. Kolář považuje zeď za cosi zbytečného. Každý tvor si chrání svoje teritorium. Pokud na to rezignuje, špatně dopadně. Nechat tady dveře otevřené, s tím, že je to marné, by primitivové z celé Jižní Ameriky chápali jako pozvánku k nastěhování. A vzorky imigrantů, které se již v USA zahnízdily, nenaznačují, že by se jednalo o nějaký "přínos".
jan77
5. března 2011 • 16:36
kazdy stat ma pravo se branit po svem. dalsim krokem by mel byt namatkovy odsun dejme tomu pul milionu ilegalu a dale omezeni porodnosti dosazene i sterilizaci pokud by se ukazalo ze nefunguje dobrovolna antikoncepce. kontrola porodnosti je velmi jednoduchy ale ucinny lek pro ty zeme i ktere se potykaji s mnozstvim muslimu ale treba i pro nas. dal by se tim resit romsky problem. dale by bylo treba rozbit vsechna gheta a prerozdeli tnase tmavsi spoluobcany rovnomerne po cele republice. myslim ze za 10 let by byl problem naprosto vyresen.
vonrammstein
5. března 2011 • 14:30
jsou sympaťáci, viděl jsem o nich reportáž. Za chvíli tu budem taky něco podobnýho potřebovat. Rád se přidám.
sendyman
5. března 2011 • 14:41
No jo, ale v Americe mají ti chlapíci tradici už od 17. století. Na co bysme navazovali my?
Na LIDOVÝ milice?
vonrammstein
5. března 2011 • 16:06
To snad radši ani ne. I tradici je na začátku potřeba založit