Život a styl

Zpět na článek

Muslimové se údajně „rozpínají“ po Česku. Neměla by Nova trochu ubrat?

87 komentářů

obscener
11. března 2011 • 19:41
na případu níže vyplesknuté virtuální madam "zloby" vidíte, z jakého myšlenkového ejakulátu kvasí typická česká muslimka. Věřící jsou prostě lepší než nevěřící ...i kdyby třeba neuměli číst a živili se řezáním klitorisů.
Ten islám je vyloženě mozkomor.
"Boj na Boží cestě za pravdou"
Boj na boží cestě je dle koránu i sunny boj na válečném poli, se zbraní v ruce proti nepřátelům islámu. Přestaňte halucinovat.
zloba
6. března 2011 • 22:25
Omlouvám se za chyby,psala jsem v rychlosti a napsala vážnou chybu Ježíš s malým J (pokoj sním).
Je to můj názor a každý at si myslí co chce,ale radím Vám život je moc krátký,běžte raději konat dobré skutky,modlit se k Bohu a proste o odpuštění-je jen na Vás zda budete židé,Křestané či Muslimové je to Váš rozum,ale lepší být věřící,cítit víru v Boha jednoho jediného než být nevěřící.Není snadné být v životě dobrým a dostat alespon nějakou šanci žít dále?posmrtný život? takhle nemáte žádnou šanci a ještě bude ve Vás hodně zla.Věřící věří,mají cíl,snaží se dodržovat(ti praví) bojí se dne soudného.V každé z knih je objasněno co je Boj na cetě Boží i Džihád je to ve vysvětlivkách.A ty tresty se Vám nelíbí...žena má být slušná ,milá,­vstříc­ná,sta­rá se o domácnost,učí své děti dobrému,muži zase vydělávají na rodinu,obstarávaji zvenčí.Každý má svá práva jak žena tak i muž.Nikoliv jak jsem slyšela,že někdo někde píše...žena je bota ČTĚTE knihy a zákony Boha-chyba je v lidech jak jsem psala nikoliv V Božích zákonech.Na Boha si vzpomenou až se něco stane,kde je...proč si nevzpomenete dříve? pokud splníte jeho podmínky bude se Vám moooc dobře žít,budete koukat kolik starostí Vám upadne,najednou pocítíte jeho pravdu a budete ho milovat a uctívat.....na konci života v den soudný mezi náma veřícíma udělá jasno kdo se mílil a kdo ne.....Mají pravdu židé,Křestané či Muslimové...Přeji příjemný večer Všem,věřícím přeji nechť jim Bůh (Aláh) požehná za jejich dobrotu.
zloba
6. března 2011 • 21:56
Víte co je vůbec náboženství??? četl tady někdo Toru,Bibli nebo Korán? nepředpokládám jak může někdo napsat,že Islám je agresivní ideologie??? stydte se!!! víte co je Boj na Boží cestě??? tento Boj máme společná jak žídé,tak Křestané,tak Muslimové Boj na Boží cestě za pravdou!!! nikoli ve smyslu Boje-jakože se ráno špatně vyspím a začnu střílet po neveřících. Tohle může napadnout jen člověka co je proti Bohu nebo zneužije Toru,Bibli nebo Korán,proti těm se postavte nikoliv proti nevinným-neházejte všechny do jednoho pytle!!! Pokud se snažím najít Boha jak ho hledám,sednu ke knihám přímo ke zdroji a nebudu papouškovat tady souseda,jen protože je muslim,tetu protože je Křestanka atd....já následuji toho proroka tj.bud Mojžíše,ježíše nebo Mohameda(Mír snima i jejich rodinama) takto má být a nebudu následovat člověka co zabíjí,lže,a zkresluje.Je psáno(čerpám ze Všech 3 knih,že neznamená že pokud si člověk říká jsem Muslim jsem dobrý muslim-několik vůdců bylo naprosto mimo a vedlo lid jinam,já nasleduji svůj rozum a jen Proroka nikoliv lidi,já budu souzená za své skutky nikoliv za druhé.radím zamyslete se!!! Až dojdete tak daleko jako já pak zjistíte,že Tora je jako 1.díl.Bible 2díl a Korán jako zavěrečný díl-vše objas­nují­cí,u­jasnu­jící co hlásal předešlý prorok.Co takto zalistovat a zajed si do zemí a podívat se i na ty spořádané musli­my,křes­tany,­židy­....­.o těch se nebavíte.Koukněte jak fungují jejich rodiny,jak jsou slušní,milí a přátelský at ten či onen.Také se jim nelíbí jak někdo zneužije Korán,nebo Bibli či Toru k Boji vražednému,nechtějí takové mezi sebe,nelíbí se jim to,jsou smutní.Proti těm bojujte ten kdo si z toho udělal Válečný boj ten do žádného náboženství nepatří.At se Vám slova zdají jakkoliv zavádějící myšlenka je všude stejná mírumilovná!!! stop násílí...!!! Také jsem bloudila jako vy,ale už vím Včem je chyba-chyba je právě v LIDECH nikoliv v náboženství!!! víte kolik slov je za ta léta přepsáno,ale myšlenka je stále stejná!!! 16let praxe!!!
karel1166
6. března 2011 • 15:15
Muslimove rozhodne nejsou "nějací cizácky vypadající mužíčkové", ale lide, kteri vyznavaji velmi agresivni a netolerantni ideologii, ktera odporuje demokratickym zasadam, vetsine nasich zakonu a lidskym pravum.
Toto dnes snad uz neni novinka pro nikoho.mozna pro autora, ktery nejak zaspal dobu a mele neco o nejakem nabozenstvi, ktere je jenom plastikem pro expanzni ideologicke svinstvo.
Jediny duvod, proc se zatim islamu v zapadnim svete dari je ten, ze levicacke vlady multikulturnich silencu zradily vlastni obcany. Do teto svinarny zapadaji i kolaborantska media i s jejich pisalky, jaky je tento. Nezbyva, nez si takove lidi dobre pamatovat, protoze toto neomarxisticke dobrodruzstvi podle vseho skonci fyzickou konfrontaci a budou-li ztraty na zivotech, musi byt puvodci zla potres­tani­.Mul­tikul­turni silenstvi je novodoby fasismus a jeho nasledky budou nedozirne.
Tak socanci, ceka vas uz zase dalsi Normibersky proces...
kelt47
6. března 2011 • 11:41
Doporučuji zalistovat v koránu a dalších islámských "písemnostech". Pak ho ty bláboly přestanou napadat...
kowalski
6. března 2011 • 09:25
Autora článku je mi dost líto. Je absolutně mimo mísu. Divím se, že takové články v reflexu vycházejí.
torinese
5. března 2011 • 13:12
Autor zapomněl poznamenat, že v Hradci (kde shodou okolností žije můj bratr) občané stavbu modlitebny jednoznačně odmítli a jejich přání nebylo tedy respektováno. Podobné kecy o spořádané multi-kulti společnosti mne v kontextu vyloďování se tisíců nových a nových ilegálů z Libye a Tuniska v Itálili, rozpalují do běla. Nejsme povinni "integrovat" žádné!! další muslimy, mešity nechť si staví tam, kde jsou doma. Afrika je dost velká na to, aby se tam všichni vešli. Díky podobným krasoduchům, jakým je autor článku, se pak stávají Evropanům absurdní věci. V Rakousku dostal jeden občan 800 eruro pokuty za to, že si dovolil na poli jódlovat, když v mešitě kvílel muezzin.
Petr Eugel
3. března 2011 • 22:21
Nebylo by od veci, kdyby autor zareagoval, clankem, ktery nam vsem tady dokaze, ze jsme mimo misu. Nebo se verejne omluvi za kazani bludu.
pavelkucera
2. března 2011 • 17:31
Pojmenujme vecmi pravymi jmeny, proboha. Multi-kulti je mrtve a je cas ostre sledovat hranice geopoliticke i narodni a kulturni.
petr.proch
2. března 2011 • 09:46
Tady se můžete podívat, jak je "Islám v praxi" mírumilovný, tolerantní a nerozpínavý:

http­://zpr­avy.id­nes.cz­/v-pakistanu-zabili-ministra-ktery-chtel-zmirnit-zakon-o-rouhani-p8y-/zah­ranic­ni.as­p?c=A1­10302_­080106­_zah­ranic­ni_a­ha