Život a styl

Zpět na článek

Haló, je tam Fejk!? České dráhy mají ombudsmana

34 komentářů

marek.stonis
28. února 2011 • 11:17
Vážený pane Ivanb
Dodávám jen pro upřesnění, jak to bylo s oním mým žíznivým kamarádem - koupil si jízdenku z Opavy do Ostravy s denním předstihem a to tak, aby v pohodě stihl přestoupit z vlaku Opava-Ostrava na Pendolino. Až když přišel před odjezdem vlaku na nádraží v Opavě, zjistil, že jeho vlak kvůli výluce u Háje u Opavy nejede a bude muset využít náhradního spoje, který samozřejmě přijede do Ostravy až po odjezdu pendolina. Výpravčí se dost divil, proč mu tento fakt paní na pokladně s jízdenkami neoznámila (výluka byla oznámena dopředu) a nechala si jej koupit jízdenku na spoj, který prostě nemohl využít... Mě to normální nepřipadá a předopokládám, že ani Vám ne... O pivo v našem případě samozřejmě vůbec nešlo. Srdečně zdravím.
buffalobill
27. února 2011 • 12:00
tiskoví mluvčí, každý státní úřad běduje, že nepokryje náklady a u tiskových mluvčích se dost plýtvá, fascinuje mně, když se dozvím, že ten či onen žádné informace vzhledem k vyšetřování neposkytne, tak to by tam snad stačila namalovaná cedule - když jsem slyšel o tom, že máme už třetího ombudsmana, tak jsem zase viděl rudě ale on tohle musí přece někdo schválit, ředitel, ministr a tak se ptám, kde je jejich odpovědnost, kdo je kontroluje a kdo jim dává tedy ty odměny za takovéhle prasárny, mně každý rok přidají k důchodu 400,- a vláda se tvaří, že na důchodce myslí, tak mi začíná být jedno, jestli si je odnese Lucifer nebo Bůh, ale ať už je to brzy
sendyman
26. února 2011 • 09:45
Ten je dobrej!
strassidlo
26. února 2011 • 00:33
Nj, nejvyšší soud je úlitba, taková větší trafika pro odložené, co by v Práglu překáželi "zasloužilým". A ze stejného důvodu o´mbudsman -tcs! Trafika, pane, trafika to byla a aby trafikant nezlobil hned za dveřma, tak ho šoupli za humna!!!

Jo a tuhle znáte:
Do pekla přivlečou inženýra a ten tak kolem sebe kouká a říká, tož když už su tu, tak vám asoň nějak sešteluju tady ty kotle a ventily a poklice, abyste tolik neprotopili. Jak řekne, tak učiní. Úspory převeliké donesou se až ke slechu konkurence nahoře. Přilítne andělská komise k peklu a povídá: doslechli jsme se, že nám tady držíte šikovnýho inžinýra, kterej sem ani nepatří a místo něj jste nám podstrčili jakýhosi darebáka Engela. Tak to teda ne! To se musí napravit, jinak to dáme k soudu!! Lucifer se na andělskou komisi ušklíbne a odfrkne: pche, to chci vidět, kde VY byste u vás chtěli vzít nějakýho právníka!!!!!
sendyman
25. února 2011 • 23:44
Jo, ale abych byl věcnej (už jsem se vychechtal! )
V podstatě máte pravdu - až na Nejvysssssí Soud a úřad ombudsmana, myslím.
Ačkoliv, my teď v Práglu prej máme taky jednoho! Ale prd! Dva! Pojišťovna ho prej má taky!
sendyman
25. února 2011 • 23:32
Jste mě dostal!
Nemám na víc (teda, vtipy by byly! ), než zkopírovat vzkaz PP:
strassidlo
25. února 2011 • 18:06
To možná od Fejkovy lampárny dostane každý stěžující si klient ČD jako kompenzaci plovací vestu nebo kajak.
vonrammstein
25. února 2011 • 16:50
Možná, ale mě víc zajímá to kouření. Dvě hodiny se zaťatými zuby vydržím, ale víc ani omylem. Klidně si zaplatím dražší vlak.
strassidlo
25. února 2011 • 16:36
U čehož plyne, že autobus je také zdraví prospěšnější přemísťovací prostředek!!!
vonrammstein
25. února 2011 • 14:37
Recht, ale v busu si na hajzlíku nezapálíte