Život a styl

Zpět na článek

Haló, je tam Fejk!? České dráhy mají ombudsmana

34 komentářů

buffalobill
27. února 2011 • 12:00
tiskoví mluvčí, každý státní úřad běduje, že nepokryje náklady a u tiskových mluvčích se dost plýtvá, fascinuje mně, když se dozvím, že ten či onen žádné informace vzhledem k vyšetřování neposkytne, tak to by tam snad stačila namalovaná cedule - když jsem slyšel o tom, že máme už třetího ombudsmana, tak jsem zase viděl rudě ale on tohle musí přece někdo schválit, ředitel, ministr a tak se ptám, kde je jejich odpovědnost, kdo je kontroluje a kdo jim dává tedy ty odměny za takovéhle prasárny, mně každý rok přidají k důchodu 400,- a vláda se tvaří, že na důchodce myslí, tak mi začíná být jedno, jestli si je odnese Lucifer nebo Bůh, ale ať už je to brzy
ivanb
25. února 2011 • 12:37
...takovou žízeň, mohl si dojít do jídelního vozu, případně jet o spoj dříve, aby stihnul bezpečně otevírací dobu příslušné hospody a neuschnul nám, chudák, ve vlaku. Osobmě se panu Fejkovi celkem divím, že se zapletl s touto chamradí, ale je to jeho věc. Vážím si ho za to, co předvedl v ZOO.
ivanb
25. února 2011 • 12:39
Oprava - osobně - aby si to brňácí špatně nevyložili!!!
sendyman
25. února 2011 • 12:45
Co, nebo kdo je to "Brňáci"?
To sou ty lidi, co čekaj na tý zastávce v zatáčce cesty z Prahy do Vídně?
strassidlo
25. února 2011 • 13:07
I kdepak! Brňáci jsou obyvatelé významné středoevropské kulturní metropole, na jejíž západní průmyslově-administrativní periferii, zvané Prágl, se nachází ponejvíce zbytečné a neužitečné instituce.
Palopetro
25. února 2011 • 14:02
Sem napište váš vzkaz!
sendyman
25. února 2011 • 23:32
Jste mě dostal!
Nemám na víc (teda, vtipy by byly! ), než zkopírovat vzkaz PP:
sendyman
25. února 2011 • 23:44
Jo, ale abych byl věcnej (už jsem se vychechtal! )
V podstatě máte pravdu - až na Nejvysssssí Soud a úřad ombudsmana, myslím.
Ačkoliv, my teď v Práglu prej máme taky jednoho! Ale prd! Dva! Pojišťovna ho prej má taky!
strassidlo
26. února 2011 • 00:33
Nj, nejvyšší soud je úlitba, taková větší trafika pro odložené, co by v Práglu překáželi "zasloužilým". A ze stejného důvodu o´mbudsman -tcs! Trafika, pane, trafika to byla a aby trafikant nezlobil hned za dveřma, tak ho šoupli za humna!!!

Jo a tuhle znáte:
Do pekla přivlečou inženýra a ten tak kolem sebe kouká a říká, tož když už su tu, tak vám asoň nějak sešteluju tady ty kotle a ventily a poklice, abyste tolik neprotopili. Jak řekne, tak učiní. Úspory převeliké donesou se až ke slechu konkurence nahoře. Přilítne andělská komise k peklu a povídá: doslechli jsme se, že nám tady držíte šikovnýho inžinýra, kterej sem ani nepatří a místo něj jste nám podstrčili jakýhosi darebáka Engela. Tak to teda ne! To se musí napravit, jinak to dáme k soudu!! Lucifer se na andělskou komisi ušklíbne a odfrkne: pche, to chci vidět, kde VY byste u vás chtěli vzít nějakýho právníka!!!!!
sendyman
26. února 2011 • 09:45
Ten je dobrej!