Zprávy

Zpět na článek

Pozavírat všechny pedofily není možné

17 komentářů

vonrammstein
25. února 2011 • 00:04
bych určitě začal kastrací uživatelů fon tečka blbštajn a placatý***.
U nich úroveň deviace prokazatelně překročila únosnou mez a jsou bezprostředně nebezpeční pro své okolí. S radostí se toho osobně ujmu.
jiriydolezalostny
24. února 2011 • 23:15
je to trapné, poloviční vina matky....facebooky apod., tak za prvé má mít fb apod uzavřené, je pár kámošek a žádné ty typické fotečky profilové u zrcadla....to je pak snadné no......a chaty? já nevim, k čemu to těm dětem je...matka...má prostě projet její komp....historii apod, vymlátit to z ní a zame­zit.­..pa­k..ně­jakej netovej uchyl......nebude vědět....co, koho, kde.....achjo...
jiriydolezalostny
24. února 2011 • 23:17
JXD napsal teda zase článeček..o ničem...nic nového..ano, je dobré lidem připomenout...že pedo..nejsou ty nejhorší a nejne­bezpeč­nější­..ik­dyž lidi...toužej po krvi......chtěli by někoho zlynčovat.....
muhlhaus
24. února 2011 • 13:37
a rovněž jste taky zřejmě nečetl článek. Pedofilie je vrozená dispozice, za kterou nikdo nemůže, a kterou se většině pedofilů daří potlačovat. A ten, kdo zneužívá děti, nemusí být (ani většinou není) pedofil. Je to tak těžké pochopit?
ratonita
24. února 2011 • 13:17
souhlasím,že je nemožné všechny pedofily zavřít...co je tedy postřílet?
sendyman
24. února 2011 • 19:34
Souhlas. Vystřílíme 10-25% mužské populace.
A bude dost práce pro všechny! Akorát nevím, jestli bych v té síti neuvízl taky já.
placirkabodlo
24. února 2011 • 12:45
treba ze se, kvuli pedofilovi, nebudou muset vyhanet deti z koncertu, aby si kulinsky mohl zadirigovat, a jeho matka si u toho mohla poustet samou radosti do plenek.

dospeli by meli detem naslouchat, deti by meli byt poucene, lidi vsimavejsi a mene priposrani (aspon pokud jde o deti). socialni pracovnici, lekari MUSI pracovat podle sveho NEJLEPSIHO svedomi a vedomi.
devianti by, pokud se nechteji (neumi) lecit, meli mit strach, ktery by je ochromil, ze by vubec nemohli podniknout zadne! "kroky". 2 max 4 roky jim ho urcite nenazene. ani jejich pribuznym sadistum.
muhlhaus
24. února 2011 • 13:46
Váš příspěvek působí trochu zmateně a hlavně Kulínský pravděpodobně není přece vůbec žádný pedofil! To je učebnicový příklad nezdrženlivého člověka, který podlehne svodům a zneužije svého postavení a možná charizmatu a užívá si s dospívajícími svěřenkyněmi, které se bohužel ani moc nebrání. Pokud by dirigoval mužský sbor nebo se živil od mládí taxikařením, asi by v base neskončil.
placirkabodlo
24. února 2011 • 15:39
ale kulinsky je pedofil a vzorovy priklad, a ze nezneuzival ctyrlete deti, ale desetilete, nebo 14-ti lete ho prece neomlouva (treba by se k tomu dopracoval). nekdo se natlaku (trebaze "pouze" psychickemu) nedovede branit (nebo nevi jak - napr. sikana na pracovisti, sportovisti a pod.) ani v dospelem veku. jak se ma branit dite (deti!), kdyz mu ten hodny strycek rika, ze pokud ho neposlechnou, tak ostatni mu to spocitaji, nebo si uz nezazpiva a bude ke vsemu verejne zostouzeno, napriklad kulinkeho deviantni matkou. (mozna by se ji libilo byt okouzlena bandou zfetovanych ***u(dirigentu))

... kdyby - tak napriklad kdo muci male deti, by nemel mit sanci vylezt z basy ani za dvacet let. a kdyby kvuli odsouzeneho uchyla (nezdrzenlivy je podle me opravdu uplne nekdo jiny, treba kdyz si to rozdam rychle s pritelkyni v prevlekaci kabince, prujezdu, nebo ve zpovednici s knezem) vyhodili me dite z koncertu, aby si uchyl mohl zadirigovat, tak uchyla ***zu tak, ze by se uz v zivote nezasmal. protoze ublizil a ublizuje s usmevem dal. v tomto opravdu nemam slitovani. a nechci! mit vubec nejake pochopeni. uchylaci se musi podridit! ne deti! a muze to znit populisticky sebevic.
ale pokud se "jich" povede "vylecit" (usmernit) co nejvice, tim lepe. ale "vyleceny" alkoholik, tezko muze delat degustatora. a pokud nejste uchyl, tak pochopite, ze mlade slecny se rady predvadi, ale to nedava uchylovi sebemensi pravo toho vyuzit. preci tolerujete u ditete to, kdyz se vycura do kanalu uprostred mesta. ne tak dospelemu, i kdyz tim vlastne nikomu neublizi! a kulinsky urcite nenarazil na desitky lolitek, co jich je na sestimiliardovem svete, pohromade. je to proste uchyl - dehet a peri na neho, hnaty krive prelamat a ne ho jeste litovat a omlouvat! primo ublizil mnoha lidem.

gross, grebenicek, rath atd. jsou podvodnici, a usmevave spiny - s tim se musime zase vyporadat PRIMO my, ne nase deti (ty az casem, az budou dospele)
jiriydolezalostny
24. února 2011 • 23:13
co to plácáte, neni pedofil....bylo jim asi 12, dívky dospívají mnohem rychleji, sorry, ale byly časy, kdy bylo celkem normální, né, bylo....provdat takto mladou dívku.......ale to ho neobhajuje, neomilostňuje, jen to není určitě pedofil.....u pedofilů jde o víc....oni se do těch dětí zamilovávají apod..řek bych, že Kulda využil často situace.....a hlavně...ten případ je hoděn zmedi­alizo­vaný­...tak­že, kdoví, jak to všecko bylo..je to totiž docela dlouho....15-20 let...ehm