Zprávy

Zpět na článek

Slovensko sabotovalo olympiádu pro neslyšící. Rozhořčilo tím celý svět

9 komentářů

Jarabak
20. února 2011 • 12:37
Tohle je totiž tak skandální selhání, že to nemá obdoby. Nemá cenu psát víc. Zrušit to v okamžiku, kdy už jsou sportovci na místě, no to je nehoráznost neskutečná. Tím se slováci stal definitivně neschopnými pro cokolv na dalších min.50 let. To je ostuda jak prase.
kalabaj
19. února 2011 • 21:15
pouze v odvolacím termínu.Olympiáda měla být zrušena s větším před­stihem­.Kri­tizo­vat ale neho­dlám­.Orga­nizá­toří uřejmě jako u nás očekávali,že nějaké peníze nakonec vymáčknou.Přesto považuji rozhodnutí za správnější,než napráskat dluhy jako při MS v Liberci a s úsměvem si vybavuji megalomanská slova pražského primátora o OH v ČR.Zřejmě na Slovensku kontrolní mechanizmy fungují lépe,něž u nás.
sendyman
19. února 2011 • 22:52
Do problematiky nevidím (slyším), ale možná máte pravdu.
Když si vzpomenu na MS v hokeji, nebo Vámi vzpomínané MS v Liberci - otázka je, jestli je lepší to na rovinu a poslední chvíli odpískat, nebo pořádat se zadlužením.
Škoda mluvit - hlavně, že má Buchert o čem psát!
deafista
19. února 2011 • 16:46
Kdybyste jen věděli, jak se vesele rejžuje na hluchejch. Jejich jménem slyšící vymáý šlí nemožné a nefungující projekty a dotace vesele tečou do soukromých kapes. neslyšící byli o vše okradeni a mají se hůř jak za bolševika!!! vivat deafmafia!!!! A MPSV vůbec neví, kolikpak těch handicapovaných vlastně má a dotuje!!!
bidlo62
19. února 2011 • 13:32
Od té doby, co to tam pustili Maďaři ze řetězu se neni co divit!!!
sendyman
19. února 2011 • 11:48
se má pořadatelství vždy svěřovat takovým spolehlivým zemím, jako je Čína.
Ta nikdy nezklame!
luboskonecny
19. února 2011 • 11:36
, ale zrovna v téhle době by si člověk mohl pamatovat, že aby ČR neutrpěla ostudu s pořádáním MS v hokeji, tak postavila arenu která pak paradoxně financování sportu dosti zařízla. A to ještě šlo o ostudu v tom smyslu že bychm neměli hezké stadiony
Tak ČR neházejte do jednoho pytle, u nás se to zorganizovat vždycky povede, to že to potom stojí 5x víc než se předpokládalo, je vedlejší
foxx
19. února 2011 • 10:02
Mě to ani nepřekvapuje, ve státech tzv. bývalého východního bloku je to stále normální. Mnozí z nás si ještě pamatují heslo " Kdo nekrade, okrádá svoji rodinu" . Nikdo s tím nic nedělá, vesele se rozkrádá vše, co ještě jde, mnohdy za tichého přihlížení a snad i souhlasu státu ( tím myslím různá podplacená výběrová řízení ze strany různých ministerstev na předražené státní zakázky) .
Je to jedno jestli to je u nás nebo na Slovensku. Tito sportovci se 4 roky připravovali a pak příjde jedna lidská hyena a veškerá dřina je nanic. Je to velmi smutná ukázka, čeho jsou lidi schopni. Nemyslím si, že u nás by se toto nemohlo stát. Právě naopak.
von.rammstein
19. února 2011 • 09:01
by vláda přislíbila pět set milionů a nakonec by se rozkradly dvě miliardy