Zprávy

Zpět na článek

3D filmy si promítali už nacisté

6 komentářů

jiriydolezalostny
20. února 2011 • 12:48
sem čekal, fakt Hitlera v 3D..­.achic­h...­....kr­om toho, sám ste trošku skočil náckům našpek, nechal ste se svést jejich propagandou, byli rozhodně napřed dost - hlavně viz. třeba televize.....ale plány na přebudování měst - šílená megalomanie, propagovali hnusnou pseudoarchitekturu, SPeera a nějaký římsko-paskvi­ly..­....­..fun­kcio­nalis­mus byl funkcionalismus a ten voni omezovali...viz. Bauhau­s...­....­...nác­ky obdivovat může jen igno­rant­....­....kr­om toho....nacisti - myslim, to vedení, to byli ti nejhorší nejprůměrnější hov*da, veškerý možný úspěchy vydobili různí géniové, často ŽIdé.....a kdyby se Němci nezbavovali inteligence (podobně jako pozdějc, neob vlastně i dřív komouši), tak by dokázali jistě víc.­..(z­ničit­...eh­m..)
jiriydolezalostny
20. února 2011 • 12:51
je to absurd, když si vemu, že Reflex kdysi tolik řešil Ratha - viz. Rath s knírkem atak.........taky mi nepřišlo moc kůl vychvalovat ty jeho dálnice, když se dokázala, že to s nima nebylo tak horký, že tam získalo práci docela málo lidí na to, jak byla velká nezaměstnanost...že to byla velká propa­ganda­...po­dobně jako ty sestříhaný zmanipulovaný záběry z těch jejich sletů.........krom toho, co Hitler vybudoval, tak záhy zničil.....nebo SPojenci, ale kůli němu­....­....­.no.­.pros­tě..­..po­zor na to..
jiriydolezalostny
20. února 2011 • 12:52
ale jasně, proudový letadla, spekuluje se o atomovce, létající talíře a puška, co střílí za roh....jo..to všecko....chytrý určitě......ale pořád nácci....
sendyman
20. února 2011 • 11:46
Totiž zrovna včera navečer jsme v "rodinném" kroužku 4 dlouholetých čtenářů (rád bych napsal i příznivců, ale doba se mění) Reflexu, nad žejdlíkem "Hrabalova" moku diskutovali, čím že to je, že ač princip 3D fotografie je znám asi 100let, je to Vaše bombasticky propagované 3D číslo tak zmršené.
Mohou za to jen ty brýle, nebo je chyba jinde?
Petr Eugel
20. února 2011 • 13:21
Bryle snad ani ne. Jen delat neco pro efekt, a bez smysluplneho obsahu, asi neni to prave orechove. Pokud 3D nepoleze samo z obrazovky, platna, nebo natistene stranky, tak je to cele o nicem. A Vami zminovane radoby 3D cislo? Radeji bych si ho poridil v normalnim provedeni. Jeste bych pochopil 3D prilohu, ale tohle byla prasarna.
simeklubor
21. února 2011 • 21:59
No já jim k tomu svý napsal pod editorial toho čísla, ale (očekávaně) bez odezvy. Voni už zpětnou vazbu nepotřebujou. V rodině hlásím, že nechávám doběhnout tohle předplatný a končím. Je to smutný, byl jsem u toho vod prvního čísla.