Fotogalerie

Zpět na článek

Záchvaty vzteku nebo dušení: Morbidně krásné ilustrace oscilují mezi uměním a učebnicí anatomie

2 komentáře

TCerny
Ve clanku je zminen snad "nejlepsi chirurg vsech dob "american libanonskeho puvodu Michael De Bakey ( nechal se prejmenovat z arabskeho jmena
" Debaghi" , narodil se v r. 1908, promoval v r. 1932 a zemrel ve 100 letech v r.2008.
Za tech 76 let jeho kardiochirurgicke praxe ( ja jsem s 60 lety chirurgicke-traumatologicke praxe proti nemu naprosty utrinos a musel bych se dobelhat ( ne skocit) jemu pro pivo ) operoval treba jugoslavskeho presidenta Tito, nebo iranskeho sacha Rheza Pahlavi , US presidenta Nixona m.j.
Co se tyce anatomickych atlasu ,ucil jsem se v Praze z atlasu
prof. Borovanskeho a zkousku z anatomie jsem slozil v r. 1962 prave u prof. Borovanskeho na "vybornou"coz byl pro mne obrovsky uspech neb na medicine je zkouska z anatomie ta nejtezsi.
Prof . Borovansky mi nejprve chtel dat pouze " chvalitebne"( dvojka) ale ja tehdy coby 18 lety spratek zaprotestoval ze to umim vsechno! a po dalsi kontrolni otazce mi pak dal tu vybornou, pote co pohrozil, z kdyz ji nezodpovim spravne tak mne vyrazi.
Jinak v tom atlase byly znazorneny , pro nas adolescenty velmi atraktivne
4 typy zenskych prsu:
1.mamma discoides ( diskoidni ( malicky)prs mladickych divek
2.mamma hemispheroides ( polokulovity prs -ten nejkrasnejsi )
3. mamma piriformis ( hruskovity prs lehce ochably )
4.mamma pendula ( prs visaci a kyvajici-cesky visacky).
sh_lotfi21...@...
Krásné dívky hledají lidi pro erotické vztahy zdarma! Pojďte dál a zvolte http://freexxx.***