Zprávy

Zpět na článek

V New Yorku platí čerstvý zákaz kouření na ulicích

16 komentářů

demontormen
13. února 2011 • 13:12
tohle je nesmyslný článek, je dobře, že omezování tabakismu konečně spějě k omezení kouření na ulicích. Všichni neustále zapomínají na to, že člověk se nerodí s cigárem v ruce a normální je nekouřit. Snad podobný zákon přijmou co nejdříve alespoň v některých částech Prahy....
bartape2
7. února 2011 • 17:51
Ze vsech drog mi cigarety vadi nejvic. Trava voni a tvrdy drogy snad ani nejsou cejtit (nebo nevim). Kdyz nekde sem vecer, tak rano dycky nadavam ze mne smrdej vsechny hadry. V tu chvili uz to skoro neni jen vec kuraku, ale i moje vec.
placirkabodlo
6. února 2011 • 10:23
koncim s kourenim a tu kurackou svoloc bych nahnal do jednoho parku a shodil na ne atomovku.
barrett
5. února 2011 • 18:09
Tohle už je opravdu moc! V dnešní době se každej ohání diskriminací, ač jsou to ve většině případů sra*ky, ale tohle.. tohle už je skutečná diskriminace! co je jim do toho, že kouří, když už si zapálit nemůžou ani v tom baru. To je ještě pochopitelný, někomu to asi fakt vadí, ale na ulicích plnej aut a všeljakýho bordelu těch pár retek určitě ztratí. To je asi jako by dva chlápci stáli na továrním komíně za plnýho provozu a ten jeden nekuřák, by druhýmu nadával, ať to típne, že mu to vadí. Ty lidi jsou fakt ***i. Co je jim do toho? Je to jen a jen naše zdraví a pokud tim neubližujeme nikomu jinýmu, jim to může bejt u p*dele!!! V dnešní době se řešej vážně ho*na!
mrbiker61
5. února 2011 • 13:54
Zákaz kouření na ulici je jen správný. Nevidím nejmenší důvod, proč bych se měl nechat smradlavým kuřákem(kuřačkou) kdekoli akdykoli nechat omezovat. Vzhledem k tomu, že kuřičů je asi 30%, tedy menšina, mohou svou vášeň provozovat v kanálech, v septicích, hnojištích a podobých místech. Vhodnými místy pro provozování kuřácké vášně mohou být též spalovny odpadků, kafilerie a nebo třeba koželužny. Pouze u nás tupí a zcela primitivní politici povolí kouření snad kdekoli.
sendyman
5. února 2011 • 14:47
Já bych zakázal zejména kanály, septiky, hnojiště a podobá místa. Též spalovny odpadků, kafilerie a nebo třeba koželužny.
Ty totiž obvykle smrdí daleko víc.
vonrammstein
5. února 2011 • 16:22
***. Jestli je nás třetina, požaduju jako diskriminovaná minorita třetinu kuřáckých vagónů, tramvají, ulic, parků, hospod a barů.
vonrammstein
5. února 2011 • 12:36
je hodně v módě demonstrovat. Ať se kuřáci svolají do nějakého parku a hromadně si zapálí. Jsem zvědavej, jak policajti zvládnou vybírat pokuty. Na ty tisíce lidí by nestačili ani s Národní gardou v zádech. A kdyby to dělali často a na různých místech-nejspíš by donutili Bloomberga změnit názor.
placirkabodlo
5. února 2011 • 10:15
ta nekuracka svoloc by se mela vyhubit do jednoho !
Palopetro
5. února 2011 • 09:49
kteří si myslí,že nekuřáci mohou přejít na druhý chodník.