Život a styl

Zpět na článek

Holduje úředník análnímu sexu? Klausův pohled na sexuální výchovu

12 komentářů

sirien
27. ledna 2011 • 02:49
Z ústavy a mezinárodně uznávaných dokumentů (o právech dítěte a podobně) přímo či implikací jasně plyne, že:
- dítě má právo na svobodu vyznání (tj.nikoliv dle rodinné tradice)
- dítě má právo na svobodné přihlášení k sexuální orientaci, preferencím a zájmům (tj. nikoliv k preferencím konformně deklarovaných většinou nebo diktovaných rodiči dle JEJICH preferencí nebo JEJICH vyznání)
- dítě má právo na svobodu projevu (tj. má právo se vyjádřit k čemukoliv, neznamená to že by jeho názor musel být úplně respektován, ale má právo to svobodně říct)
- DÍTĚ MÁ PRÁVO NA INFORMACE
- škola je prostředím, kde dítě získává vědomosti z objektivního zdroje
- škola má za úkol předat dítěti informace a iformace o zdrojích informací dříve, než je dítě reálně potřebuje užít (tedy má jej předem připravit, nikoliv retrospektivně ukazovat kde se stala chyba)

Komplexní sexuální výuka - tedy taková, která zahrnuje KOMPLETNÍ informace o koitálním, análním a orálním sexu, pettingu a dalších sexuálních podobách včetně rámcové představy o jejich technikách (lubrikanty aj.), o sexuálně minoritních preferencích (homo-, BDSM a další), o potratech, o masturbaci a o všem dalším JE ÚSTAVNÍM PRÁVEM DÍTĚTE a škola je institucí, která má zajistit, že toto ÚSTAVNÍ PRÁVO BUDE U DÍTĚTE NAPLNĚNO BEZ OHLEDU NA SOCIÁLNÍ TLAK JEHO OKOLÍ, bez ohledu na to zda je vzniklý konzervatismem, náboženstvím nebo čímkoliv jiným. Rodina má pak právo se k tomu nějak vyjádřit sama vlastními způsoby a poskytnout vlatní úhel pohledu, ale dítěti musí být umožněno získat tyto informace i odjinud a vzhledem k současnému stavu sexuální aktivity mladistvých nejlépe dříve, než ve čtrnácti v kompletní podobě.

To, jestli se to panu Klausovi jr., učitelům biologie, katolickým rodičům či politikům líbí nebo ne s tím nemá co dělat - ústavní právo garantující svobodu informací a svobodu jedince je základní pilíř západní kultury, tečka.

(admin: aktivujte tu tagy pls, nutnost formátovat kapitálkami je hnus)
sirien
27. ledna 2011 • 02:52
Radši ještě jednou, aby to nezapadlo

AKTIVUJTE PROSÍM NA RX DISKUSÍCH MOŽNOST ALESPOŇ ZÁKLADNÍCH TAGŮ (B, I, U), FORMÁTOVÁNÍ JE UŽTEČNÁ VĚC A NUTNOST FORMÁTOVAT KAPITÁLKAMI JE PRASÁRNA

Děkuji
sendyman
27. ledna 2011 • 07:53
Vy máte asi doma hodně hrachu, že?
sendyman
27. ledna 2011 • 08:00
Dělám to nerad, jen ze "staré známosti", ale to, o čem tu mluvíte, nejsou kapitálky, ale verzálky...
sendyman
27. ledna 2011 • 08:18
Mimochodem, když už jsme u toho, tak kromě NAPROSTO DEBILNÍHO a bezprecedentního způsobu řazení příspěvků, na což je RX upozorňován od počátku (a NIC, jak jinak...) jsem toho názoru, že tak debilní smajlíky jsem ještě nikde neviděl.
Jak vyjádřit emoce při nonverbálním projevu, když z "úsměvu" vyleze "křivá huba", z "chechtání" "úsměv" a ze "šibalského mrknutí" je "chechot"?
Přitom je k mání tolik rozličných, graficky nepoměrně lépe vyvedených a na výrazy o hodně bohatších sad...
"blicí smajlík"
sirien
27. ledna 2011 • 14:47
aj, díky, poznamenávám si pro příště
sendyman
27. ledna 2011 • 08:31
Jo, a abych reagoval k tématu: bezvýhradně s Vámi souhlasím.
Nikomu neberu jeho víru, jsem velmi tolerantní, ale kupříkladu zmíněná katolická víra je jedna věc a právo na informace ve VŠEOBECNÉM vzdělávacím zařízení druhá.
sirien
27. ledna 2011 • 14:51
všeobecném vzdělávacím zařízení ve státě s ústavně deklarovanou sekularizací od církví, chce se mi dodat
ota49
26. ledna 2011 • 13:18
klamavé reklamy, která v mém případě zafungovala. Díky klamavému názvu jsem dychtivě zatoužil se dozvědět, kterého ze svých podřízených prezident v pracovní době přistihl in flagranti při análním sexu. Sedl jsem autorce na lep, neb článek byl o něčem jiném.
ivanb
26. ledna 2011 • 14:28
No to jste se měl nejdřív podívat, kdo článek napsal, vono by se pak leccos vobjasnilo!!!