Fotogalerie
Potetovaná těla rebelek: Podívejte se na ženy, které se tetovaly dřív, než to bylo „dovoleno“
4 komentáře
Singleton Mosby
Reflus zase recykluje clanky.
rammstein.1.rammstein
0
@Singleton Mosby A Landsmanschaft si zase zrušil diskuze pod tím hnojem, co publikuje. Psát sraczky bude dál, ale kritizovat toho ultravtipnýho poloboha nikdo nesmí.
Kdysi jsem znal jednu neuvěřitelně krásnou prostitutku. Mohla být ozdobou mezinárodní agendy v nejlepších hotelích. Pak si nějak neohlídala příjmy, nebo se domnívala, že ji to pro její krásu zase projde, jenže dostala §203 příživnictví a odseděla si asi 3 roky.
Vrátila se neuměle potetována na rukách a dokonce na krku. Tím se z exkluzivní *** pro valutové cizince stala *** za polívku. Tehdy neexistovala možnost si nechat tetování odstranit, tak postávala v jídelním automatu, kde se nabízela za jídlo, a nějakou tu krabičku cigaret. Přes její přetrvávající krásu to byl veliký sešup, ale holt to tetování jakoby říkalo; abys ode mě nic nechytil.
Vrátila se neuměle potetována na rukách a dokonce na krku. Tím se z exkluzivní *** pro valutové cizince stala *** za polívku. Tehdy neexistovala možnost si nechat tetování odstranit, tak postávala v jídelním automatu, kde se nabízela za jídlo, a nějakou tu krabičku cigaret. Přes její přetrvávající krásu to byl veliký sešup, ale holt to tetování jakoby říkalo; abys ode mě nic nechytil.
jkamal.tit...@...
Hledám přítele nebo přítelkyni pro virtuální sex zdarma. Tento web zřídka navštěvuji. můj pravidelný profil, moje fotky a videa jsou zde http://top.***