Komentáře

Zpět na článek

Jiří Paroubek rychle spěchá na cestě k vlastní bezvýznamnosti

11 komentářů

luboskonecny
19. ledna 2011 • 19:16
Mrtvola by kolem sebe takhle nekopala

jinak máte pravdu vzhledem k jeho odchodu by se na něj mělo spíš zapomínat, takhle se jen přes různé pseudokauzy stále udržuje v povědomí.
A úroveň Reflexu ? Poslední rok už ho vlastně čtu jen proto, že online mě výjde na 25 Kč, poslední dobou je většina článků psaná bez hlubšího zájmu o témata, bohužel.
jiriydolezalostny
19. ledna 2011 • 18:33
Chápu, Paroubek byl takovej maskot reflexu, možná byto chtělo najít někoho jinýho.
samael
20. ledna 2011 • 12:20
Ale koho?Takový komik se nerodí každý den.Zubatá pleš je dost nudná,Krakenova sláva už také pomalu doha­síná,­trak­toris­ta Vlček kamsi zmizel...
212809
19. ledna 2011 • 15:36
to brát s nadhledem. Vždyť je to jen hra nervů - kdo z koho, nvináři nebo Paroubek. Zatím se ten magor drží a svými kydy obveseluje národ. Ale i to jednou omrzí a já doufám, že jeho "sexy mozek" snad jednou pochopí, že blbost nemůže zvítězit.
von.rammstein
19. ledna 2011 • 17:31
a nebo to také nepochopí nikdy
sendyman
19. ledna 2011 • 14:25
Což se ovšem netýká vás, redakce Reflexu.
V koho žoldu píšete, Viliame Bucherte? (Aby v tom Jandourek nebyl sám.)
barrett
19. ledna 2011 • 13:57
milí redaktoři reflex webu - tohle už je vážně nuda. Samozřejmě, mi, neplatící čtenáři nemůžeme čekat, že se nám zdarma dostane článků, jakých najedeme v hmotném čísle reflexu, avšak to, čím své webové stránky krmíte - aby se neřeklo - začíná být vážně nuda. Osobně mám velice rád různé kompilace zajímavých fotografií, které přibývají snad každý den ( i když bývají často převzaté z jiných známích českých webů [ což mi trochu mi trochu připomíná mánii pubertálních ,,blogísků,, pár let zpět ] ), ale články o Paroubkovi už začínají být vážně nudné a trapné. Kopnout si do mrtvoly člověka, kterého každý nesnášel, se ještě dá snést, ale kopat do ní tak často, jako to děláte vy... od tak kvalitního časopisu, jako je Reflex, bych to vážně nečekal.
Palopetro
19. ledna 2011 • 16:23
Tato kaskáda myšlenek mne opravdu pobavila.Né aby Vás napadlo nechat si Vaše psané projevy redigovat někým, kdo ukončil základní školu.
barrett
19. ledna 2011 • 19:47
a ty jsi neukončil základní školu? .. ne vážně, můžu se zeptat, dle čeho tak soudíš? vlastně studuju střední, přesto si stojim za tim co jsem napsal, i když to někdo nade mnou napsal možná výstižněji.
strassidlo
19. ledna 2011 • 21:52
Tak to je opravdu hodně smutný příběh, že Vy studujete střední školu. Jste totiž dokladem úpadku českého školství, když Vás s takouvoto úrovní češtiny vypustili ze školy základní. O dalších kvalitách Vašeho textu a nestydatém tykání cizímu člověku už snad ani nemá smysl nic psát. Ach jo!