Zprávy

Zpět na článek

V severokorejských koncentračních táborech jsou vězněny desítky tisíc lidí

7 komentářů

marauder
17. ledna 2011 • 13:25
že naše komunistická lůza dokáže i toto obhajovat
sendyman
17. ledna 2011 • 18:44
Nejsem sice znalec, ale domnívám se, že se jedná o omyl. Spíš bych řekl, že naši komunistickčtí přátelé se budou snažit tvrdit, že to není pravda, ale prachsprostá ideologická diverze.
marauder
17. ledna 2011 • 13:23
a likvidace třídního nepřítele je sama pods*** komunismu howg
wexlo
17. ledna 2011 • 12:27
Po přečtení článku(ne že by jsme to před tím nevěděli nebo alespoń netušili)se mi krade na mysl otázka proč už jsme dávno u nás v postkomunistické zemi nezakázali zrůdnou komunistickou ideu potažmo stranu KSČ nebo ty mladý vypatlance,kteří je dodnes podporujou a všemožně popírají a bagatelizují komunistické zločiny,když fašisty a naconální strany všichni tak zavrhují a jejich propagace a podpora je trestným činem.O co je lepší komunismus než fašismus?
P.S. Nejsem fašoun,ale tohle prostě nepochopím.
whitebeard
17. ledna 2011 • 12:37
a mohl byste mi vysvětlit ve kterém komunistickém díle se doporučuje a toleruje zřizování koncentračních táborů a mučení?..pročetl jsem Marxe i Lenina, ale nikde jsem nic takového nenašel..mohl byste mi tedy doporučit četbu ve které komunistická idea propaguje koncentráky a mučení?..prosím, prosím
morskydracek
17. ledna 2011 • 13:01
Co páchali tvoji oblíbenci nebo dokonce soukmenovci pod záminkou budování komunizmu v sovětském Rusku, na vlastních lidech? Skus si něco přečíst od Solženicina.Ty hrůzy byli stejný né li větší než v s korei.
sendyman
17. ledna 2011 • 18:38
V zemi, kde zítra znamená včera netřeba teorií. S velikým úspěchem uvedli celou řadu věcí, mezi nimi i gulagy, dávno před nacistickými koncentráky, rovnou do praxe.