Život a styl

Zpět na článek

Alex & kněz: Je to mamánek a pořád by se mnou jen spal!

5 komentářů

maja0102
12. ledna 2011 • 17:17
Snad mi paní Alex promine, ale ta odpověď mi přišla přliš laciná a ne moc povzbudivá.

Je jasné, že máte pana XY ráda, a proto jste přisoupila na jeho pravidla a proto po něm ani nepožadujete drahé dárky či sportovní vůz
Navíc jste ještě příliš mladá a neznáte muže. Situace je taková, že pan XY je spokojený, má vše co v životě potřebuje. Jediné, co si nemůže zajistit sám nebo co mu nemůže zaopatřit ani jeho maminka je sex. Jistě, ten by také mohl mít, ale návštěva nočního klubu by ho nejspíše vyšla, řekněme na tři tisíce + nějaké drinky + by ho tam třeba mohl někdo potkat a to je riziko. Pro zkušeného dospělého muže není nic snadnějšího, než oblbnout mladou holku tak, aby mu, pod nátlakem slibů a řečí podlehla a on tak získal to, co chce. Ale nebuďte bláhová. Sama víte dobře, že je Váš "vztah" ve slepé uličce. A jste to Vy, kdo je důležitá, ne pan XY. Máte právo být sťastná a spokojená a ne se trápit nad tím, proč s Vámi nechce jít do společnosti nebo k rodině. Vím, že to není lehké, ale seberte všechnu svoji sílu a energii a s panem XY už nekomunikujte. Protě mu neberte telefon a neodepisujte mu. Běžte ven s přáteli, nebo s kamarádkou, vydržte to, a já Vám slibuji, že brzy potkáte někoho, kdo si Vás zaslouží a s kým Vám bude fajn. Pak už si na pana XY vzpomenete jen jako na šedivý flek, kdesi ve Vaší minulosti. Tento vztah není funkční, ale je to pro Vás dobrá zkušenost - pozor na muže tohoto typu!
Přeji Vám hodně štěší a síly.

Mája
klubvz
12. ledna 2011 • 17:12
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
tritecky
12. ledna 2011 • 15:51
neplést do toho city! sex s devatenáctkou má svou cenu a je třeba si o ni tvrdě říct. a když ji dotyčný nebude ochoten zaplatit, je třeba jít jinam. děkujeme-odcházíme! do zahraničí, kde jsou milenky placeny výrazně lépe než u nás.
matej77
12. ledna 2011 • 15:13
Udělat si obrázek o psychologické obci z článků paní manželky není moudré. ne kvůli paní manželce, ale protože psycholog není člověk, který vystudoval psychologii. I když to někteří rádi tvrdí.
sepie1
12. ledna 2011 • 14:36
Drahá manželko JXD. Pravidelným a poctivým čtením Vašich článků jsem se rozhodla, že pokud někdy budu potřebovat pomoc, nepůjdu k psychologovi, ale do kostela. A Vy? Vy byste měla jít plácat bábovičky na píseček. Tam třeba někoho zaujmete. Přeji Vám pěkný den a doufám, že mi ten můj nezkazíte hned v dalším článku Vašimi výplody. Děkuji