Historie

Zpět na článek

Největší masová vražda v dějinách našeho národa. Nacisté přes noc povraždili 3 792 mužů, žen i dětí

8 komentářů

giorgio287
8. března 2024 • 11:55
Žádní nacisté. Němci. Němci jsou vrazi!

Můj děda byl za války totálně nasazen na otrockou práci v Německu. A vždy mi připomínal:
"Nezapomeň. Němci vždy byli, jsou a budou svi.ně. Jediný dobrý Němec je dva metry pod zemí."

Historie ukazuje, že měl velkou pravdu.
lug70
8. března 2024 • 14:11
No vidíte a teď většina našich politických představitelů leze Němčourům nadšeně do zádele a vylévá kýble špíny na naše osvoboditele před německým nacismem. Přitom, kdyby nebylo našich osvoboditelů z SSSR, tak nás většina Čechů byla Němčoury vyhlazena a zbytek by za Uralem dřel do smrti pro třetí říši. Takový byl německými nacisty naplánováný osud podřadných slovanských národů. To jejich pohrobci vytvořili EU a s pomocí zaprodaných českých politiků si z nás udělali znova protektorát. Teď ze všech sil a co nejrychleji se snaží dokončit vizi velkoevropské říše svého guru Hitlera. Ty snahy sebrat nám právo veta a vnutit euro jsou dalšími dílky do skládačky. Jinak, můj děda jako ročník 1921 byl taky totálně nasazen v německém Brandenburgu a říkal to samé, co váš děda.
LUF3
8. března 2024 • 16:07
@lug70
Kdyby nebylo Rusů, tak by Němce porazili definitivně Američani. V létě 45 už měli atomovku, kdyby bylo nejhůř
lug70
8. března 2024 • 16:43
Prej Američani by porazili Němce nebýt Rusů. Prdlajs. Kdyby Hitler v SSSR vyhrával, tak Američani vůbec do války nevstoupili a nechali by Hitlera být ať si klidně vytvoří z celé Evropy 1000 letou říši. Američanům Hitlerovo tažení na východ velmi vyhovovalo. Vždyť už od třicátých let Hitlera podporovali jeho vzestup. Židovští průmyslníci a bankéři z USA i Británie, včetně klanu Rotshildů Hitlera financovali až do konce roku 1943. Skončili s tím až když začalo jim být jasné, že jejich chráněnec s hákovým křížem nad SSSR nezvítězí. Američané do války vstoupili až potom co hrozilo, že sovětská vojska se zastaví až na břehu Atlantského oceánu. Tím by Stalin ovládl úplně celou Evropu a Američané by utřeli. To by byla pro USA geopolitická katastrofa a to nemohli dopustit. Existuje o tom i dokument od britské BBC z roku 1998, pod názvem "Kdo financoval Hitlera".
reproman
8. března 2024 • 16:43
@lug70 Nebylo to osvobození. Bylo to dobytí. Nahrazení okupace jinou okupací.
lug70
8. března 2024 • 17:03
Vždycky to je o vlivu mocností, ať z jedné či druhé strany. Okupace znamená pobyt cizích vojsk, které dohlížejí na politické špičky aby plnily zájmy okupační mocnosti. To si přece po Jaltské konferenci domluvilo SSSR s USA. USA spadly pod sféru vlivu západní státy a SSSR východní státy s kusem Německa. Takže SSSR okupovaly svou stranu a USA taky svou, druhou stranu, kde od roku 1945 mají až dodnes svá okupační vojska. V 89 roce SSSR předal USA štafetu vlivu i nad většinou východních států. Teď jsme všichni pod okupační správou USA. To jsme si teda pomohli. Z jedné oprátky do druhé.
3lucaskaju...@...
18. února 2020 • 21:55
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.