Zprávy

Zpět na článek

Severokorejská propaganda. Prohlédněte si plákaty oslavující totalitní režim

6 komentářů

medwjet
12. prosince 2010 • 23:02
Kresby jsou evidentně na vysoké úrovni. Všiml jsem si, že je tam jediná, které nezachycuje vojáky, zbraně, či hořící bílý dům. Skoro mi přišlo divný, že ta koza nenese na hřbetě rakety..
placirkabodlo
13. prosince 2010 • 14:18
ta koza je totiz krmena, jak jde videt, vyslechtenym vice nez 23% prirodnim plutoniem - plutoniove louky matou i americke satelity. proto proti nim jeste nenasadili mandelinku plutoniovou ani muze co ziraji na kozy - koza se pak jednoduse umisti do hlavice nekolika stupnove rakety. a je pripravena na odpaleni, s moznosti dokrmovani, takze jeji sila stale roste.
pravda je proste takova, ze kozy nejsou tim, cim se zdaji byt.
spise mne u toho taekwon-da zajima, zdali je stejne jako v jizni koreji.
rob.spis
13. prosince 2010 • 23:23
Ty jsi imbecil, debilnější, než všichni Kimové dohromady. Severní Korea by tě jistě slavnostně přivítala a my bychom si oddechli, protože bys tam neměl přístup k netu a svoje mindráky bys mohl sdílet jen se svými soudruhy.
placirkabodlo
14. prosince 2010 • 11:48
"... my bychom si oddechli" , jakoze cela strana jo? tak to bych chtel videt ten odfrk, to by bylo porucime vetru, a mozna ze by ste i zaslzeli, takze i desti
qweqwe
12. prosince 2010 • 12:19
Sem napište váš vzkaz!
Jak se to podobá "tuzemsku". Jen téma je jiné. Tam USA, tady kouření, oteplování, atd.
placirkabodlo
13. prosince 2010 • 14:27
jo, uplne vidim genaralisima frydrycha na koni s ohnivym mecem, plamennym pohledem a kulometnym proslovem o tom, ze konopi neexistuje, ale i tak je treba, zlikvidovat ho se vsim vsudy, tedy i s obyvateli.