Život a styl

Zpět na článek

Alex & kněz: Je na myšlení potřeba mít nějaký papír?

32 komentářů

torinese
18. prosince 2010 • 13:39
Já jsem to napsala minule mnohem nevybíravěji, protože mám o manželce JXD (což je evidentně její jediná kvalifikace) mnohem horší mínění. Nechci si kupovat časopis, do něhož může psát každá adolescentka jen proto, že tak nějak patří "do rodiny". My, čtenáří Reflexu, jsme zvyklí na jistou kvalitu, kterou tento časopis průběžně ztrácí. Není v tom vůbec nic osobního - ať si Alex na vlastní náklady vydává své porno vzpomínkové knihy vztahující se k hezkému koníčku, jemuž věnovala na fakultě svůj volný čas, ale ať se necpe tam, kam nepatří. Dejte tu stránku prof.Höschlovi, je to skvělý psychiatr a v časopise má tak málo prostoru. Alex se může v klidu věnovat pečení vanilkových rohlíčků (pro chotě speciálních" veselých" koláčků).
rob.spis
14. prosince 2010 • 17:35
Tedy nevím, školy nemám, ale taky si myslím, že z té části psané paní manželkou JXD je cítit trocha žlučovitosti vůči pisatelce a to by asi být nemělo. Já a můj kolega, se kterým umýváme veřejné záchodky, si myslíme, že „papírové“ kvalifikace k radám tohoto typu asi není třeba. Stačí jen ochotný šéf nějakého periodika, který si myslí, že to zvedne prodejnost …a vytvoří prostor pro příbuzné redaktorů. Na tom není nic špatného, já jsem pro svého bratra taky sehnal místo u myčů veřejných záchodků.
darda
14. prosince 2010 • 09:37
Teprve teď jsem se přesvědčil, že skutečně čerpáte informace z Wikipedie. Berte to s rezervou. Wikipedii dělají lidé jako Vy a já. V našem případě se autor příspěvku na Wikipedii seknul o víc než tisíc let. Protěžování příbuzenstva do veřejné správy za veřejné prostředky si vysloužilo název nepotismus už před r.500 ze zcela jiných důvodů, než je popsáno na Wikipedii a právě pro tu specifiku, pokud chceme zachovat původní oprávnění, jej nelze aplikovat na soukromou sféru. Přesnější informace jistě nalézti lze. Pokud bych se o to pokoušel já zkusil bych buď Wikipedii jinou než českou, nebo úplně jiný zdroj. Ale je to věc poměrně známá. Možná, že by stačilo někoho se zeptat.
rob.spis
14. prosince 2010 • 17:08
...tedy promiňte, že se Vám do toho pletu, ale jak tahle Vaše pře souvisí s obsahem článku?
darda
14. prosince 2010 • 08:52
Ste mi to natřela...
kasace
13. prosince 2010 • 13:55
Děkuji paní Alex, že vůbec neodpověděla na dotaz. Jen a pouze se otřela do tázatelky. A pokud se chce stát Reflex bulvárem, je na nejlepší cestě. Tato rubrika je první vlaštovkou.
strassidlo
11. prosince 2010 • 19:07
Alex a Peťulka Hrochová by si báječně rozuměly! Obě mají pro svá veřejná vystoupení pouze postelovou kvalifikaci a obě jsou k uzoufání hloupé a nudné. Holky, dejte to dohromady! Pak teprve to tady bude mít ty správný grády. Akorát už to nebude Reflex, ale to už tady stejně nikdo nečeká.
placirkabodlo
10. prosince 2010 • 18:34
pruba
sendyman
10. prosince 2010 • 15:24
A paní Alex je toho živým důkazem.
1. "Čtenářka" Vám nic neupírá, jen se ptá (že by byla paranoia přenosná?).
2. To Vám nedošlo, když už Vás to nenaučili, že zveřejnit tady Váš fundovaný "odborný posudek" dehonestující "čtenářku", s jejím plným jménem, je poněkud nevhodné? Když už s rubrikou kopírujete Bravíčko a podobná periodika, měla byste vědět, že tam uvádějí pouze křestní jména, či iniciály.

Nebo si zde vyřizujete osobní frustraci z ..... nechci bejt sprostej...
diewildek
10. prosince 2010 • 10:16
Přesně jste popsal i můj názor! Takže tak