Archív

Zpět na článek

Protidrogová cenzura: Plukovník Frydrych vítězí na body!

37 komentářů

spratek
18. ledna 2011 • 23:00
Naprosto souhlasím. Reakce samotné televize je dost alarmující. Asi budeme ještě dlouho pociťovat totalitní pozůstatky - zvyk držet hubu a krok pokaždé, když státní orgán udělá: Bu bu bu!
wexlo
8. prosince 2010 • 11:34
Prosim tě,ještě jedna věc.Ty říkáš(už to bylo ve dvou příspěvkách),že neumím psát česky.Vysoká škola co jsi vystudoval je tak prestižní,že kdekoli se o ní zmíníš všichni se klaní a nevychází z údivu.To já ovšem taky,.Jako fakt se dobře bavim.Prosím přečti si jěště jednou(třeba i dvakrát)a hlavně pomalu co jsi napsal a pak se do někoho navážej kvůli hrubkám.
Např. .."Zato" ty jsi tak "geniální praktik".... slovo(slovní spojení) "zato" český jazyk nezná,.....umět "aspoň" pořádně česky...... vím,že by se ti to líbilo,ale bohužel né každý je toho schopen.Slovo aspoň opět český slovník nezná.Nechápu jak lingvista tvého formátu(co studoval minimálně na Sorboně) může dělat hrubky jako dítě ze zákldní školy.To se fakt povedlo.
Jinak se měj pěkně a možná zase někdy někde...,ale už né prosím o drogách a pravipsu,protože tam si hodně mimo mísu.
kkk999
8. prosince 2010 • 18:10
S vyhuleným hlupákem jak jsi ty nemá cenu ztrácet čas. To, co umíš z češtiny ty, jsem já uměl, když mi bylo sedm let. Přečti si, cos napsal, kolik tam máš chyb a pak můžeš kritizovat, vyhulenče...
placirkabodlo
8. prosince 2010 • 10:43
http­://ak­tual­ne.cen­trum­.cz/zah­rani­ci/e­vropa/­clanek­.phtml­?id=68­4929

solidni clanek o tom jak neco pomaha, ale muze taky nekomu pritizit. takze by se to do vodovodu poustet asi nemelo.
ale ta veda, ty vle to je vec.
kkk999
7. prosince 2010 • 15:29
Jsem hrdý na to, že jsem nikdy tak hluboko neklesl, abych zkoušel taková svinstva. Tato svinstva zpravidla zkoušejí ti, jejichž rozum by se dal charakterizovat známým výrokem: "Blahoslavení chudí duchem." Ty jsi toho zářným příkladem, kdyby hloupost kvetla, zastíníš i Floru Olomouc...já se nemám důvod stydět za to, že jsem zvládl vysokou školu, před kterou se sklání celá Evropa a vyslovuje její jméno s úctou. Zato ty jsi tak "geniální praktik", který není schopen napsat ani jednu větu bez pravopisné chyby. Každý soudný člověk si úsudek udělá jistě sám...
wexlo
7. prosince 2010 • 07:29
Tomu už se jenom směju ty odborníku teoretiku co jsi tak úspěšně složil státní zkoušku z toxikologie.Kolik jsi těch svinstev vyzkoušel,že o nich všechno tak dobře víš ty chudáku.
Jinak zdravim JXD,myslim,že se taky dobře baví,když si čte tyhle ***.
kkk999
6. prosince 2010 • 17:49
§ 287 Šíření toxikomanie
(1) Kdo svádí jiného ke zneužívání jiné návykové látky než alkoholu nebo ho v tom podporuje anebo kdo zneužívání takové látky jinak podněcuje nebo šíří, bude potrestán odnětím svobody až na tři léta nebo zákazem činnosti.
(2) Odnětím svobody na jeden rok až pět let nebo peněžitým trestem bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1
a) jako člen organizované skupiny,
b) vůči dítěti, nebo
c) tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným obdobně účinným způsobem.
(3) Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 vůči dítěti mladšímu čtrnácti let.
wexlo
6. prosince 2010 • 13:39
Z prvu jsem nechtěl reagovat,ale musim.Člověk co se v životě s drogou nesetkal,viděl uživatele bůh ví čeho v nějakém parku u hlavního nádraží(jak sám uvádí)Nám tady dává přednášku,že drogy jsou špatné.To se fakt povedlo.
To,že drogy jsou v dopadu na lidské zdraví špatné je asi jasný kařdýmu i panu JXD,ovšem je potřeba ty drogy dělit.A to je to o co se JXD snaží,nemůžeme tady přece tvrdit,že dát si dávku heroinu je stejný pro zdraví jako si dát jointa(stejný jako tvrdit,že napít se kávy a dát si panáka kořalky je stejný)Tím chci říct,že u toho nádraží jste viděl něco čemu vůbec nerozumíte a stavíte to do roviny s uživateli marihuany,což je srovnání jablek s hruškami.Navíc dnešní společnost je plná závislých na kofe­inu,­tabá­ku,lé­cích a alkoholu,což znamená na drogách a to Vám nevadí.O co je asi horší závislák na hulení,než na chlastu nebo prášcích to my prosím vysvětlete.
Palopetro
6. prosince 2010 • 14:23
Člověče,dělit drogy na ty dobré a špatné je idiotizmus hodný závisláka.Není tady co vysvětlovat,zejména někomu,kdo patrně řádně neabsolvoval ani základní školu,ale ví,že člověk který se v životě s drogou nesetkal,nemá právo dávat tady přednášku.Tyto diskuze jsou stále na jedno brdo.Někdo si tady dovolí říci,že brát drogy je špatně a hodně špatně je ,když se tomu dělá ve veřejném mediu reklama a deset závisláků se do něj pustí,co si to tady dovoluje.Tak se všichni sjeťe a mě polibte ...
kkk999
6. prosince 2010 • 14:59
Pan JXD je zářným příkladem, kam vede i hulení...stačí se na něj podívat, přečíst si pár jeho výblitků a soudnému člověku je jasné, kdo to je ten JXD. V mých očích je to kriminálník, soustavně porušující platné zákony této země, který nesedí ve vězení jen proto, že je novináíř. Kdyby si něco podobného dovolil kdokoliv jiný, už by dávno bručel v base...a k panu s přezdívkou wexlo: Až, ty ubožáčku, budeš umět aspoň pořádně česky, pak někam něco piš o tom, kdo a čemu nerozumí - na rozdíl od tebe mám za sebou státní zkoušku z toxikologie, takže o těchto svinstvech toho vím rozhodně víc než "takyexperti" tvého ražení a tvých znalostí...