Zprávy

Zpět na článek

Zastavte muslimské magory!

10 komentářů

2592
6. listopadu 2010 • 17:07
Multikulturní Doležal a najednou mu vadí hezké muslimské zvyky. Není on nakonec extrémista?
torinese
6. listopadu 2010 • 14:05
Vždyť je to naprosto směšné! Islám páchá na ženách zvěrstva, ale muslimské ženy se po celá staletí nechají krutě ponižovat a mučit, aniž by se zmohly na sebemenší odpor a k takovéto dehonestující pokoře vychovávají vlastní dcery. A to dokonce i ve svobodných zemích, které jim jejich práva neupírají. Svoboda něco stojí - ženy v Evropě si rovnost pohlaví ( včetně hlasovacího práva) taky musely "vybojovat".
noidea
5. listopadu 2010 • 05:04
Vazeny pane Dolezale, tento clanek me donutil zaregistrovat se a vyjadrit svuj nazor na diskuzi, ackoliv internetove diskuze z duse nenavidim.
Jakkoliv nesouhlasim s hrdelnim rozsudkem na zene, nedokazi si odpustit poznamku: Islamsky rezim chce zavrazdit mladou zenu vs. Mlada zena bude POPRAVENA podle zako­nu/men­tali­ty/tra­dice jeji zeme.
Pokud vim, byla tam i spoluucast na vrazde. Nekdo tu zminil, ze to ji bylo odpusteno, ale tuto informaci jsem v tisku nepostrehla. Nicmene vrazda a poprava jsou dva rozdilne pojmy.
coton
3. listopadu 2010 • 17:29
Pro upřesnění: byla odsouzena za nevěru a a účast na vraždě manžela. O čemž JXD cudně mlčí.
katyyna
3. listopadu 2010 • 17:57
Jistě o tom mlčí. Nehodilo by se to jeho výkřiku o klerofašistech.
jaakov
3. listopadu 2010 • 18:17
K čemuž se přiznala po mučení. To se zase nehodí tvýmu výkřiku ***...
asma
3. listopadu 2010 • 21:47
Není pravda. Obvinění z vraždy byla zproštěna. Popravena má být pouze za nevěru. Takový je islámský zákon, i vražda může být prominuta nebo se z ní rodině vyplatit, ale za nevěru je smrt vždy.
Jarabak
3. listopadu 2010 • 17:15
Podpisová akce ja na prd, protože si z ní nikdonebude nic dělat. Proč my (západ) nemůžeme tomuto a mnoha jiným a i horším zvěrstvům zabránit? Protože názor, že jsou to zvěrstva, zde není univerzální. Řekl bych, že prakticky celá levice (tudíž 50 procent země) rozhodně fandí víc všemožným muslimskýcm teroristům a diktaturám, než čemukoliv jinému. zejména, pokud amíci tvrdí, že je to špatné, tak to znamená, že je to dobré Nevěří v žádnou existenci univerzálních hodnot, lidských práv. Jsou púřesvědčeni, že tamní režim na to má právo (morální). Neuznávají boha, neuznávají mnorálku, neuznávají kapitalismus, fandí všemu, co je proti. Tudíž i islámským teroristům a kolonizátorům (to jsou ti, co mírumilovně kolonizují evropu za nadšeného ryku politicky korektní levice). Čili my s tím nemůžeme nic dělat, protože to máme sami doma. Sice to přímo neděláme, ale v hlavách našich drahých spoluobčanů to je. To by\chom museli nejprve vymítit je a pak bychom teprve mělůi sílu hnout s iránem a pod. A že by to technicky nebyl žádný problém. V cestě stojí akorát mentalita zdejších lidí.
jendai
3. listopadu 2010 • 18:55
na tom neco je, ale vytloukat klin klinem by se mi taky nezdalo jako dobry napad (napriklad je nasilim donutit k nasim hodnotam - to uz zkouseli krizaci a na to zapad v soucasnosti jaksi nema ani moralni ani jine pravo)
sammy
4. listopadu 2010 • 09:45
Nemyslím si, že by naše levice, jakkoliv ji nemám rád, fandila Iránskému režimu. V porovnání s Íránem jsou i naši komunisti humanisti a demokraté. K tomu bych doplnil, že obžalovaná se u soudu nemohla hájit, neboť nedostala tlumočníka, právníka jí poslali do exilu, syna zavřeli a oba samozřejmě mučili a takto je možné pokračovat.
Problém je v tom, že Írán je natolik "mimo", že ho nějaké světové mínění neovlivní a diplomatické řešení tedy nepřichází v úvahu. Jako jedinou schůdnou cestu bych viděl svobodu Sakineh koupit, tedy udělat sbírku a peníze poslat správnému papalášovi. Je to hrozné, ale mohlo by to fungovat. Bohužel se obávám, že je již pozdě a je mi z toho velice smutno.